Užrašas be abejo, kad bus. Manau, kad raidės neturėtų būti didelės, tik kažkaip sunku sugalvoti koks turėtų būti šriftas, kad negadintų bendro vaizdo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Parašė jugensas Rodyti pranešimątaip.
Comment
-
Parašė jugensas Rodyti pranešimątaip.
Beje, kaip dabar atrodo ta špunto siena? Kažkaip visi fotografuoja iš Akropolio, centro ir salos pusių, o iš tos pusės - ne
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąČia per čempionatą užrašo nebus ar išvis niekada? Aš manau, kad nebus tiktai per čempionatą, nes pagal fiba taisykles negali būti reklamuojamos jokios komercinės organizacijos. Šiuo atveju "Žalgiris".
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąČia per čempionatą užrašo nebus ar išvis niekada? Aš manau, kad nebus tiktai per čempionatą, nes pagal fiba taisykles negali būti reklamuojamos jokios komercinės organizacijos. Šiuo atveju "Žalgiris".
Comment
-
Pasirodo, kad klydau, net "Siemens" arenai neteks keisti pavadinimo. Grįžtant prie "Žalgirio" arenos tai pasilieku prie tos pačios nuomonės kaip turėtų atrodyti užrašas ir manau, kad geriau jau vėliau, bet gražesnis, nei dabar ir betkoks.
šaltinis: http://www.krepsinis.net/siemens-are...ks-166108.htmlPaskutinis taisė Čikupakas; 2011.08.05, 13:43.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą<...> Beje, kaip dabar atrodo ta špunto siena? Kažkaip visi fotografuoja iš Akropolio, centro ir salos pusių, o iš tos pusės - neRieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
Parašė SkyMan Rodyti pranešimąNormaliai nufotografuoti špunto sieną galima tik nuo vandens arba iš kitos Nemuno pusės. Deja, kitoje pusėje įmonių teritorijos, o nuo vandens reikia turėti vandens transporto priemonę.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO nuo Čiurlionio tilto pritraukus?Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
man tie turėklai visai nesižiūri ;/Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė SkyMan Rodyti pranešimąArenos nuotraukos. 2011-08-04
Iš salos - Nemuno pusės.
Kodėl ne taip?
Arba taip?
Comment
Comment