Parašė Specas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Parašė GTRooTube Rodyti pranešimąMan tik baisu, kad čia kai plūstels kokie 200-300 žmonių tais laiptais skubėdami greičiau išvažiuot iš salos be kamščių, tai manau, kad visai realu, kad kiti gali tiesiog nukristi žemyn. Dėl to man tikrai baisu.
Comment
-
Parašė GTRooTube Rodyti pranešimąMan tik baisu, kad čia kai plūstels kokie 200-300 žmonių tais laiptais skubėdami greičiau išvažiuot iš salos be kamščių, tai manau, kad visai realu, kad kiti gali tiesiog nukristi žemyn. Dėl to man tikrai baisu.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Thomas266 Rodyti pranešimąTurėklai trp kolonų, taip išeina 1/3 laiptų bus nenaudojama, ot protas
Comment
-
Parašė Athens Rodyti pranešimąO čia kartais ne stadionas?
Atrodo tikrai labai nieko, bet jo, ji reikalautų ir tam tinkamos aplinkos. Manau, kad ne tik Nemuno saloj, bet ir visoj Lietuvoj ją sunkiai kur galima būtų patalpint. Be to mastelis atrodo milžiniškas.
apie isorini dizaina eina kalba. juk mastelius galima keisti.
Comment
-
Parašė JohnNereiktų ginčytis, ar yra pasaulyje gražesnių arenų ir ar buvo galima tokią pastatyti Nemuno saloje. Aišku, kad yra gražesnių ir brangesnių. Kaunas kol kas nėra pasaulio centras, kad reiktų geriausios pasaulyje arenos už milijardą Eurų. Naujoji Kauno arena, turint omeny kainą, yra puiki. Pakankamai subtilaus dizaino, solidžiai atrodanti, ne "štampofkė". Žiūrėkim į savo ir greta esančius regionus: Baltijos šalys, Lenkija, Šiaurės šalys, gal netgi Baltarusija/Rusija. Ar yra kur nors netoliese geresnių ir gražesnių arenų? Spėju, kad nelabai. Tai jau pakankamai solidu.
Comment
-
Parašė John..Ar yra kur nors netoliese geresnių ir gražesnių arenų?...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąŠiauliuose.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąIr Klaipėdoje.
Comment
-
Gal baikime diskutuoti apie grožį? Visi turime skirtingą skonį ir kas vienam gražu, tas kitam gali būti negražu. Manau, esminis dalykas yra arenų funkcionalumas - jeigu krepšinio varžybos (pirminė paskirtis) vyks sklandžiai, tai galėsime tuo pasidžiaugti.
Aš, asmenišai, labiau pergyvenu dėl aplinkos šalia Kauno arenos, kuri kol kas tvakroma "popieriuje".
Comment
-
Parašė Poltergeistas Rodyti pranešimąKuo Klaipėdos arena gražesne? Asmeniškai man ji atrodo kaip prekybos centras.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąKo lygis? Architekturines kokybes lygis? Panasus. Skirtumas tas, kad Siauliuose ideta blizguciu, kurie daugkam graziai sviecia, o Kaune tiesiog labai nenusisekusiai ir neisbaigtai ispildyta architekto mintis.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąJei Klaipedos arena atrodo kaip prekybos centras, tai Zalgirio kaip to centro parkingas.
Comment
Comment