Parašė nepolitikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Nustokite save apgaudinėja.Arenos išorė atrodo siaubingai,o iš tolimesniu vietu žiūrint į ja ji atrodo tikrai daug baisiau už ta monstra viešbutį esanti šalia,na iš arti dar,dar,bet vistiek pasąmonė negali patikėti,kad tai beveik užbaigtas fasadas.Pati architektura,aplinka ir viadukai viskas liuks.Arenos vidus irgi nuostabus,bet dėl fasado tai žmonės nustokite save įtikinėti,kad tai modernas,ar t.t..Kaip cia kolega ir paminėjo,kad žmpnės nesidomintys siuo statiniu buna pakraupia,kai jiems pasakai,kad tai jau beveik užbaigtas statinio vaizdas.Man tiesa sakant taip ir nepavyko įtikinti keleto piliečiu ir mes susilažinome,bet aš mielai pralaimėsiu lažybas jei tik kas sutvarkys šį mano mylima miesta sudarkantį objekta.
Comment
-
Parašė ramzis Rodyti pranešimąNustokite save apgaudinėja.Arenos išorė atrodo siaubingai,o iš tolimesniu vietu žiūrint į ja ji atrodo tikrai daug baisiau už ta monstra viešbutį esanti šalia,na iš arti dar,dar,bet vistiek pasąmonė negali patikėti,kad tai beveik užbaigtas fasadas.Pati architektura,aplinka ir viadukai viskas liuks.Arenos vidus irgi nuostabus,bet dėl fasado tai žmonės nustokite save įtikinėti,kad tai modernas,ar t.t..Kaip cia kolega ir paminėjo,kad žmpnės nesidomintys siuo statiniu buna pakraupia,kai jiems pasakai,kad tai jau beveik užbaigtas statinio vaizdas.Man tiesa sakant taip ir nepavyko įtikinti keleto piliečiu ir mes susilažinome,bet aš mielai pralaimėsiu lažybas jei tik kas sutvarkys šį mano mylima miesta sudarkantį objekta.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąArena turi savo stilių ir atrodo įdomiai. Deja, visuomenės supratimas apie architektūrą vis dar labai atsilikęs ir provincialus.
Arena is ties yra baisi, reik ilgai ir nuobodziai i ja ziuret kol randi koki nors patinkanti aspekta. Taip neturetu but.
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąOi tik nepradek... Nebegyvenam uz gelezines uzdangos, beto yra internetas, taip kad nereik galvot, kad statistinis lietuvis apart tvarto ir karves daugiau nieko nera mates.
Arena is ties yra baisi, reik ilgai ir nuobodziai i ja ziuret kol randi koki nors patinkanti aspekta. Taip neturetu but.
Comment
-
Pastebėjau, kad man Kauno arena labiau patinka, kai prisižiūriu daug kitų skirtingų arenų nuotraukų (ypač iš visokių Graikijų, Turkijų, netgi JAV), nes po to būna įspūdis, kad čia kažkas kitko ir įdomaus, mažiau "plastikinės" kultūros.
Kita vertus, kai žiūri į tuos surūdijusius konteinerius gražios gamtos ir senamiesčio bokštų fone, viduje kažkokia atmetimo reakcija lyg į kokį industrinį svetimkūnį - panašiai kaip į tą aukštą kaminą Klaipėdos senamiesčio panoramoje.
Tiesa tikriausiai yra per vidurį
Comment
-
Parašė ramzis Rodyti pranešimąNustokite save apgaudinėja.Arenos išorė atrodo siaubingai,o iš tolimesniu vietu žiūrint į ja ji atrodo tikrai daug baisiau už ta monstra viešbutį esanti šalia,na iš arti dar,dar,bet vistiek pasąmonė negali patikėti,kad tai beveik užbaigtas fasadas.Pati architektura,aplinka ir viadukai viskas liuks.Arenos vidus irgi nuostabus,bet dėl fasado tai žmonės nustokite save įtikinėti,kad tai modernas,ar t.t..Kaip cia kolega ir paminėjo,kad žmpnės nesidomintys siuo statiniu buna pakraupia,kai jiems pasakai,kad tai jau beveik užbaigtas statinio vaizdas.Man tiesa sakant taip ir nepavyko įtikinti keleto piliečiu ir mes susilažinome,bet aš mielai pralaimėsiu lažybas jei tik kas sutvarkys šį mano mylima miesta sudarkantį objekta.Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąOi tik nepradek... Nebegyvenam uz gelezines uzdangos, beto yra internetas, taip kad nereik galvot, kad statistinis lietuvis apart tvarto ir karves daugiau nieko nera mates.
Arena is ties yra baisi, reik ilgai ir nuobodziai i ja ziuret kol randi koki nors patinkanti aspekta. Taip neturetu but.Parašė Jeffas Rodyti pranešimąPastebėjau, kad man Kauno arena labiau patinka, kai prisižiūriu daug kitų skirtingų arenų nuotraukų (ypač iš visokių Graikijų, Turkijų, netgi JAV), nes po to būna įspūdis, kad čia kažkas kitko ir įdomaus, mažiau "plastikinės" kultūros.
Kita vertus, kai žiūri į tuos surūdijusius konteinerius gražios gamtos ir senamiesčio bokštų fone, viduje kažkokia atmetimo reakcija lyg į kokį industrinį svetimkūnį - panašiai kaip į tą aukštą kaminą Klaipėdos senamiesčio panoramoje.
Tiesa tikriausiai yra per vidurįwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąNe visiems lemta suprasti meną architektūroje. Ir jei nesupranti, nereikia apsimetinėti, kad supranti.
Nes lietuvių galvose dar labai daug agrarinių ir „natūralumo“ sąsajų - bijoma naujovių.
Inovacijos - gerai, bet vietoje ir laiku. Na, bet pirmiausia leiskime architektui baigti sumanymus, o kol kas išsakau tik savo vidinius prieštaravimus
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąVisiem kritikuojantiem arena turiu gera palyginima: kuriam menu nesidominciau zmogui yra grazus Pikaso ar VanGogo paveikslai? Retam. Taciau kazkodel ju eina ziureti milijonai ir uz jjuos mokama milijonai Nesakau, kad arena verta Pikaso kurybos, cia tik pati esme apie "grozio" supratima.
Nežinau kiek dar bus dirbama prie fasado, tačiau ar negeriau būtų palaukti kol priduos pastatą ir tada komentuoti išvaizdą?
Comment
-
O ar labai didelis skirtumas tarp skilo su plėvele ir be jos? Kiek žinau, kartais tos plėvelės būna ir visai skaidrios, taigi skirtumas tokiu atveju būtų pakankamai nedidelis, o kai kurios plėvelės ir būna nenuimamos, nes dūžio metu apsaugo stiklą nuo subirimo į šukes. Bet kokiu atveju, sudominai .
Comment
-
Sprendimas dėl žalgirio aplinkos sutvarkymo žalios vejos.
Paskutinis taisė Sefas210; 2011.06.10, 15:35.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMėgėjiškas video, kuriame matosi kaip yra akmenimis grindžiamas kanalo krantas. Autorius - aš.
[VIMEO]24916890[/VIMEO]
Comment
Comment