Karaliaus Mindaugo 50, berods.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...enas_in_Europe
Graziai ziurisi Zalgirio arenos "capacity" Europos in door arenu kontekste:
Žalgiris Arena 17,442 2011 Kaunas Lithuania
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąPagal detalų sklypas yra Karaliaus Mindaugo prospekte, numerio neatsimenu.
„Žalgirio“ arenos kontaktai
Adresas: Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
o Donelaicio 60 yra Zalgirio krepsinio klubo bustine +UBIG
Comment
-
Parašė Hanza Rodyti pranešimąhttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of...enas_in_Europe
Graziai ziurisi Zalgirio arenos "capacity" Europos in door arenu kontekste:
Žalgiris Arena 17,442 2011 Kaunas Lithuania
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKazkaip ne toje vietoje pagal skaicius...
Bet man kažkaip kontraversiškai čia tie skaičiai atrodo, juk į įvairius renginius skirtinga talpa, o čia neaišku apie kokius renginius kalbama.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąReik paspaust mygtuką, kad rūšiuotų.
Bet man kažkaip kontraversiškai čia tie skaičiai atrodo, juk į įvairius renginius skirtinga talpa, o čia neaišku apie kokius renginius kalbama.
Atvaizdas
Man butu labai idomu palygini techninius parametrus su labiausiai uzimta Londono O2 arena.
Comment
-
Atvaizdas
Comment
-
Atvaizdas
Parašė Magician Rodyti pranešimąTokiu atveju dažniausiai yra dedama maksimali talpa. Europoje esame devinti, o pasaulyje šiaip ne taip įsipaišome į šimtuką, tryse su 17.500 užimdami 99-asias vietas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCia dar keisciau, kaip Europa atsilieka... 9 pagal dydi arena Europoje yra vos 99 vietoj pasaulyje. Stebinantis dalykas labai.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCia dar keisciau, kaip Europa atsilieka... 9 pagal dydi arena Europoje yra vos 99 vietoj pasaulyje. Stebinantis dalykas labai.Paskutinis taisė Magician; 2011.08.23, 19:40.
Comment
-
Atmeskit vien JAV arenas, kurios ir sudaro didžiausią arenų dalį pasaulio arenų 100 - tuke. Plius, kiek mačiau Pietų bei Lotynų Amerikos, Azijos šalys yra daug pasistatę arenų - koliziejų, čia nuo senų laikų jie užsilikę. Atsilikę visomis prasmėmis. Nepalyginsi su moderniausiom Europos arenom.
Comment
-
Nu as cia kaip ir nukrypima, bet tiksliau tariant nzn kas cia daugiau nukrypsta nuo temos. Katik parlekiau namo, buvau prie arenos su dviraciu. Ir tik dabar pastebejau, kad ta stikline/apsaugine tvorele yra ne visur. Labai keista paliko, kad (tarkim nuo akropolio garazo ziureint) abu krastai uzdengti stikline tvorele, o is priekio tik aliuminio tinklu, hmmm keista . . . galvojau, kad visa sita tvorele bus stikline.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąĮdomu kodėl apsauga neleidžia nueit prie arenos, jei ji jau atidaryta? Kas per briedas?
Comment
-
Parašė Hanza Rodyti pranešimąIdomu, ar Z arenos puslapis tures sales virtualaus turo funkcija?
Siauliu bei Siemens arenos savo tinklalapiuose sia praktika taiko. Patogu renkantis bilietus.
Comment
-
http://www.eurobasket2011.com/en/coi...leMode_on.html
Dar siek tiek graziu zodziu ivykusiam arenos atidarymui...
Manau prigis si legenda 17 000...
Comment
Comment