Įdomu, kokie bus kamščiai prieš kokias nors rimtas varžybas ar koncertą Mindaugo prospekte?
skeptikai svaigo ir apie kamščius akropolį statant, dabar vėl bus tas pats? o ir niekas neverčia kamščiuose, jei jie bus, kai puikiausias susisiekimas viešuoju transportu
Tik būkit žmonės, pasaugokit šitą daiktą. Nelaistykit limonadų ant kėdžių, Žalgirio fanai iš E tribūnos - nelipkit su kojom ant kėdžių kaip tai darydavot halėje ant suolų, ir visi kiti, valykit kojas prieš įeidami ir nerūkykit WC
Nesupratau kas čia tokio juokingo? Ar klausimas neaiškiai nuskambėjo?
Ar teko kada nors piko metu po Klaipėdos, Vilniaus "akropolio" automobilių aikštelę maltis ieškant laisvos vietos? Štai iš čia ir kilo klausimas. Įvertinus dar ir tai, kad saloje parkuosis tikrai nebiedni žiūrovai, tai ir pasidarė įdomu, kaip jie ten Arenos 'požeminėje' aikštelėje ieškos laisvos vietos jei nebus tų parkavimo daviklių rodančių kiek yra laisvų vietų. Šis mano pastebėjimas tik dėl naudojimosi-parkavimo patogumo.
Pats įsivaizduok: prieš renginį didelis auto srautas į salos parkingus. Vieni anksčiau atvažiuoja, kiti vėliau. Tai kaip tiems, kurie vėliau, ir kaip jiems rasti laisvą vietą 'požeminėje' ar antžeminėje savo auto pasistatyti?
Ar bus parkingo vietos numeruojamos ir parduodamos (kartu ar atskirai) su bilietu? Ar koks diedukas su pagaliuku reguliuos eismą prieš renginius?
P.s.: Čikupako gražios vakarinės nuotraukos. Norėjau tik paklausti, ar iš šių nuotraukų galima suprasti, kad tai yra sporto-visuomeninių renginių vieta? Man tai taip primena didelę gamyklą.
Nesupratau kas čia tokio juokingo? Ar klausimas neaiškiai nuskambėjo?
Ar teko kada nors piko metu po Klaipėdos, Vilniaus "akropolio" automobilių aikštelę maltis ieškant laisvos vietos? Štai iš čia ir kilo klausimas. Įvertinus dar ir tai, kad saloje parkuosis tikrai nebiedni žiūrovai, tai ir pasidarė įdomu, kaip jie ten Arenos 'požeminėje' aikštelėje ieškos laisvos vietos jei nebus tų parkavimo daviklių rodančių kiek yra laisvų vietų. Šis mano pastebėjimas tik dėl naudojimosi-parkavimo patogumo.
Pats įsivaizduok: prieš renginį didelis auto srautas į salos parkingus. Vieni anksčiau atvažiuoja, kiti vėliau. Tai kaip tiems, kurie vėliau, ir kaip jiems rasti laisvą vietą 'požeminėje' ar antžeminėje savo auto pasistatyti?
Ar bus parkingo vietos numeruojamos ir parduodamos (kartu ar atskirai) su bilietu? Ar koks diedukas su pagaliuku reguliuos eismą prieš renginius?
P.s.: Čikupako gražios vakarinės nuotraukos. Norėjau tik paklausti, ar iš šių nuotraukų galima suprasti, kad tai yra sporto-visuomeninių renginių vieta? Man tai taip primena didelę gamyklą.
Neturiu supratimo kaip vyks eismas saloje, bet tų vietų net ir personalui yra klaikiai mažai. Viršutinėje aikštelėje tikrai neleis automobilių statyti. Tai bus vieta žmonėms.
Mano galva vienas tiltas turėtų būti skirtas tik automobiliams. Auto - pėsčiųjų srautus būtinai reikia atskirti. Tokie tiltukai - ideali vieta spūstims ir didelėms nelaimėms nelaimės atveju.
O paprastų mirtingųjų auto bus leidžiama statyti zalgirioarena.lt nurodytose vietose.
nors dalyvaysiu atidaryme gal kas nors turi galimybe padaryt irasa is TV ir imest i interneta? butu idomu pamatyt kaip viskas per tv atrodo Zinoma keistas prasymas
Nenustebsiu ,jai ji siandien sugrius nuo didelio kiekio zmoniu ,nes jos fizine bukle prasta ,man ten is vis baisu butu joje buti.Dar siandien labai nepalanki menulio diena krabo diena ,kas domisi astrologija tai zino,kad sia diena is vis negalima nieko pradeti ,nes viskas zlugs,sia diena buna daug agresijos,klastos ,provokacijos,barniai.
Na iš dalies galima sutikti, taip kai projektas keičiamas N kartų, statybininkai ir inžinieriai turi prisitaikyti, o juk tai nėra lengva. Na bet svarbiausia, kad arena stovi ir šiandien istorinė akimirka Kaunui ir Kauniečiams, o laukti liko visai nebedaug
Comment