Čia per čempionatą užrašo nebus ar išvis niekada? Aš manau, kad nebus tiktai per čempionatą, nes pagal fiba taisykles negali būti reklamuojamos jokios komercinės organizacijos. Šiuo atveju "Žalgiris".
Čia per čempionatą užrašo nebus ar išvis niekada? Aš manau, kad nebus tiktai per čempionatą, nes pagal fiba taisykles negali būti reklamuojamos jokios komercinės organizacijos. Šiuo atveju "Žalgiris".
Kaip "Žalgirio" jaunasis žurnalistas, truputį su "Žalgirio" arenos oficialios FB grupės atstovais šnekėjau, tai sakė, kad architektas nusprendęs, kad užrašo nebus, bet nežinia ar nepersigalvos. Galimas atvejis, kad jeigu persigalvos bus ir atidarymui jau.
Tada turi nuimti Cido ir Švytūrio užrašus, manau tai nieko bendro su tuo neturi.
Pasirodo, kad klydau, net "Siemens" arenai neteks keisti pavadinimo. Grįžtant prie "Žalgirio" arenos tai pasilieku prie tos pačios nuomonės kaip turėtų atrodyti užrašas ir manau, kad geriau jau vėliau, bet gražesnis, nei dabar ir betkoks.
<...> Beje, kaip dabar atrodo ta špunto siena? Kažkaip visi fotografuoja iš Akropolio, centro ir salos pusių, o iš tos pusės - ne
Normaliai nufotografuoti špunto sieną galima tik nuo vandens arba iš kitos Nemuno pusės. Deja, kitoje pusėje įmonių teritorijos, o nuo vandens reikia turėti vandens transporto priemonę.
Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Normaliai nufotografuoti špunto sieną galima tik nuo vandens arba iš kitos Nemuno pusės. Deja, kitoje pusėje įmonių teritorijos, o nuo vandens reikia turėti vandens transporto priemonę.
Reikia turėti gerą fotoaparatūrą Šiaip, eilinę bendro vaizdo nuotrauką nufotografuoti galima. Be to, didelis zoom'as neduoda gero vaizdo iš tokio atstumo.
Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Gal galima padaryti atskirą temą: "Nuomonė apie Žalgirio areną", ir mėžti lauk visus pranešimus apie tai iš šios temos, nes kiek galima pilstyti iš tuščio į kiaurą. Šioje temoje norisi matyti atnaujinimus, nuotraukas ir pan., o ne verkšlenimus ar liaupses...
Comment