Nezinau, kaip jums bet man bendrame vaizde iskeltas ir is sitos nuotraukos neatrodo jis ir toks didelis. Bet aisku, tikrai neblogas jis, ir reikia pasidziaugti juo.
Arena milžiniška, logiška, kad kubas atrodo mažytis. Bet įdomu, koks vaizdelis iš viršutinių vietų. Nuoširdžiai tikiu, kad viskas turėtų būti neblogai, bet man kiek neramu.
Man visiskai ramu, nes si arena visokiariopai pranoks mano lukescius.. Architektas ir koncesininkas zino ka daro.. Ir ko jau ko, bet jau modernumo ir funcionalumo siai arenai tikrai nepritruks..
įvairiais aspektais nagrinėjam arenos statybą, nervinamės dėl jos architektūrinių sprendimų, terminų atidėjimų ir t.t. ir pan.
o aš šiandien pagalvojau, ką kaunas turės iš čempionato? dvejas finalines varžybas (dėl 1:2 ir 3:4) ir apdovanojimą. o jeigu lietuviai į finalą nepateks?
žiūrint į tolimesnę perspektyvą, arena gerai, bet galėtų būti estetiškesnė.
artima perspektyva, čempionatas kauną palieka nuošalyje. kovos vyks vilniuje, klaipėdoje, šiauliuose, panevėžyje ir net alytuje.
Ir kas svarbiausia, del 5-8 vietu komandos turetu kautis dantimis ir nagais, nes tik uzemusios 3-6 vietas tures teise varzytis del vietu Londono olimpiadoje . Bus reginys ziurovams.
Tema +- išvalyta nuo priešpilnio kliedesių, vienas kitas pašalintas ir etc. Būkit supratingi, niekam neįdomu skaityti "O taip, gražu..", "Labai gerai atrodo" ir kt. šlamšto. Jei nėra ko pasakyti, kas gali būti įdomu kitiems - nerašykite. Nuo to jūsų gyvenimas netaps blogesnis.
Nepraleiskite progos patylėti - pilnatis ne už kalnų!
Tęsiam diskusiją apie "Žalgirio arenos" statybą. Ačiū!
kvailas klausimas - krepsinio ar ledo ritulio aikstele didesne? jei teisingai suprantu kai sutumtos kedes apacioje, aikstele transformuojama i ledo ritulio?
Arena milžiniška, logiška, kad kubas atrodo mažytis. Bet įdomu, koks vaizdelis iš viršutinių vietų. Nuoširdžiai tikiu, kad viskas turėtų būti neblogai, bet man kiek neramu.
Kubas atrodo nedidelis, nes tie milziniski ekranai sulipdyti vienas salia kito. Jei jie uzimtu didesni turi, ty butu labiau atitraukti vienas nuo kito, tai ir kubas gautusi "didesnis." Cia kazkas minejo Majamio kuba-pasiziurekit patys-ekranai panasaus, jei ne to pacio dydzio, taciau pritraukti arciau ziurovu...
John: Aš irgi bandau ieškoti išvaizdos pliusų..
Tačiau kai parodžiau areną žmogui, kuris visiškai sportu ir pastatų statyba nesidomi reakcija buvo maždaug tokia:
"O siaube!.... Kas čia per dalykas! O siaube!... Tokioj vietoj toks pastatas..."
Manau panašiai reaguos ir nemaža dalis kitų lankytojų
Aš labai tikiuosi kad bendras vaizdas sutvarkius aplinką pasikeis..
O kas dėl arenos tai labai džiugu kad ji pastebimai juda į priekį.
Kai prieš gerus 6 metus rinkausi miestą kuriame studijuoti su klasioku skaitydami šį forumą svarstėm kad po metų galėsim vaikščioti į salą ir žiūrėti Žalgirio rungtynes. Panašu kad su gerų 5 metų pavėlavimu šitas noras taps realybe !
Man patinka fasado sprendimas. Tikrai geriau, nei galėjau tikėtis iš renderių. Truputį "aprūdijęs" industrinis angaras. Idėja drąsi ir labai inovatoriška bent jau Lietuvos mastu.
vienam post'e berods "music" netiesiogiai uždavė klausimą, kuris, atrodo, niekam nerūpi: kodėl naujai suprojektuotame ir statomame pastate nepanaudotos energiją taupančios technologijos?
kur saulės baterijos? kur saulės kolektoriai? ir t.t.
vienam post'e berods "music" netiesiogiai uždavė klausimą, kuris, atrodo, niekam nerūpi: kodėl naujai suprojektuotame ir statomame pastate nepanaudotos energiją taupančios technologijos?
kur saulės baterijos? kur saulės kolektoriai? ir t.t.
Statybų eigoj Vėtrūna vistiek būtų pasiūlius atsisakyti, nes per brangu. Jiem
Comment