Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlabai dinamiškas fasadas, kiekviena jo plokštuma skirtinga
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTikrai. Galima net pagalvoti, kad taip ir buvo sumanyta
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlengviausia yra kaip šiauliuose viską stiklu aptraukti, o čia tikrai buvo sumanyta būtent taip pateikti fasadą. tik ar tada vaizdas būtų geresnis?
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąvienas su kitu nesutikdami jau nieko nepakeisim, bet faktas kaip blynas: šitas pastatas abejingų nepalieka...Paskutinis taisė skyrma; 2011.07.20, 18:48.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąvistik dės "tinkla" virsutiniame aukste.
Per pietus buvau pažioplinėti, tai apačioje aikštelė jau su nudažytomis parkavimo linijomis.
Comment
-
Parašė Netvarka Rodyti pranešimąMatėte kažką ar girdėjot? Prieš valandėlę grįžau pro areną iš darbo, bet nieko nepastebėjau.
Per pietus buvau pažioplinėti, tai apačioje aikštelė jau su nudažytomis parkavimo linijomis.
Comment
-
Pranešimai apie krepšinio rungtynes, bilietus ir etc. iškelti čia:
http://www.miestai.net/forumas/showt...t=7475&page=74
Šioje temoje, bent jau kolkas, diskutuojame apie arenos statybos procesus ir pan.
Prieš rašydami, gerai pagalvokite ar tai bus įdomu kitiems. Visi pranešimai ne į temą bus trinami, o jų autoriai įvertinti.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė aDamned Rodyti pranešimąvakar vakare jau mačiau turėklus balkonuose, bet ant laiptų dar nebuvo.
Tiesa, buvo tau tamsu, bet man atrodo turėklai buvo ir šeštame arenos aukšte. Tai kaip, bus ir tinklas ir turėklai? įdomu... Mano akimis dabar ten atrodo pakankamai gražiai, kad nereiktų dėti jokio tinklo
Mindaugas Bepavardės: Šiame puslapyje buvo pateiktas klausimas į kurį taip ir neatsakėte - ar bus uždengti tinklu (ar kuo kitu) visi viršutiniuose aukštuose esantys vamzdžiai, kurie matosi iš lauko?
Žalgirio arena: Mindaugai, šiandien jau galime atsakyti į tavo klausimą: viršutiniuose aukštuose esantys vamzdžiai nebus uždengti - toks architekto kūrybinis sprendimas
Comment
-
Kauno arena dar unikalesne, niekur nepamatysi pastato, kuriame butu visa siena surudijus, ant kitos sienos laiptai pakabinti, trecia siena jau lygi ir uzbaigta, visose kitose sienose stiklinis fasadas belekokiu formu ir be jokios minties isdestytas ir dar permatomas. Eina kaskokios juostos tarp aukstu, o kitoj sienoj jau viskas nutruksta. Cia yra ektremalus pastatas
Comment
Comment