Jūs dbr įsivaizduokite save savivaldybės vietoje ir gal tada kitaip pradėsite galvoti. Laiko nebuvo, kad čia Vėtrūną bauduoti ir užtampyti po teismus dėl laiko limito pažeidimo, juk čempas ant nosies. O jeigu tampysiesi su gen.rangovu tai ir matysi čempą kaip savo ausis, taip, kad Vėtrūna turėjo visus kozirius, o savivaldybė turėjo jo užgaidas, kaip statybų termino nukėlimą, tenkino. O ką jūs būtumėtę viję lauk ir samdę naują rangovą? Kiek laiko tai užtruktų ar pamąstėte? Sutartis buvo gera pasirašyta, nes kainos buvo perskaičiuotos Vėtrūnos nenaudai, o papildomi darbai, taip kaip visada atsiranda, o Vėtrūnos atveju jie labai dažnai atsiranda ir jų labai daug.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąAs nelabai suprantu kuo cia kaltas uzsakovas... Na taip, jie konkurso nugaletoju paskelbe Vetruna. Bet gi kitaip jie ir negalejo! Vetrunos kaina buvo geriausia, o pagal istatyma, nugaletoju skelbiamas maziausia kaina pasiules dalyvis.
Nuo to momento uzsakovas rupinasi finansavimu, kuris buvo geras ir su saugikliais. Jei kas ir kaltas sioje 3 metus besitesiancioje makalyneje, tai tik Vetruna.
Comment
-
Man tiesiog keista, kad architektas nusprendė kažkodėl viduryje statybų atsisakyti pagrindinio ir brangiausio išorės akcento - tinklo. Nebeatsimenu kiek jis turėjo kainuoti, tačiau tai buvo reikšminga suma. Man peršasi tik viena išvada, kad kažkas norėjo pataupyti. Gal ir per radikali mano nuomonė, na, bet tie terminų atidėjimai, o labiausiai baimė, kad ta arena bus pastatyta nekokybiškai (apie ką ir kalbama keliais postais aukščiau pateiktame straipsnyje) mane baugina. Atsiprašau už drąsiai išsakytą nuomonę. Nesu specialiai nusistatęs prieš Vėtrūna, tačiau nemanau, kad kaltas Miliūnas.
Comment
-
Kažkas užsiminė apie kubą. Tai pažįstamo kažkokiu būdu padaryta kubo nuotrauką http://imageshack.us/photo/my-images/847/kubas.jpg
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKą aš galiu pasakyt? Gražu.
Comment
-
Manyčiau, kad galutinis vaizdas skirsis kaip diena ir naktis nuo šio. Juk įsižiebs šviesos iš arenos vidaus, parkingas bus normaliai sutvarkytas ir kiti dalykai.
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąP.S Dėkui Čikupakas už puikias nuotraukasPaskutinis taisė Čikupakas; 2011.06.09, 00:59.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąneblogai O bus koksnors apsvietimas is kitos puses?
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan asmeniškai nieko nesiskuria tas apšvietimas nuo bet kokio parkingo prie prekybos centrų, kur irgi stovi stulpai su radialiniais šviestuvais į visas puses. Na tik stulpai plonesni. Ar kažko daugiau nepastebėjau?Paskutinis taisė maserati; 2011.06.09, 01:00.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan asmeniškai nieko nesiskuria tas apšvietimas nuo bet kokio parkingo prie prekybos centrų, kur irgi stovi stulpai su radialiniais šviestuvais į visas puses. Na tik stulpai plonesni. Ar kažko daugiau nepastebėjau?
Dar kas gerai, kad esant tokiam ryškiam apšvietimui gerai matysis po renginių besiskirstanti didžiulė minia, kas irgi atrodo įspūdingai.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąreikėjo apšvietimo ir iš Nemuno pusės. Dabar tik stovėjimo aikštelė apšviesta. Gam tokie monstrai šviestuvai reikalingi buvo
O tas kubas tai ne kubas, bet 4 LED plokštės pritvirtintos ant rėmo ir tiek. kaip minėjau ankščiau, koncesininkas atsisakė pirkti tikrą kubą dėl kainos.
http://www.barco.com/en/sports/reference/2821You've got one life! Live it!
Comment
Comment