Parašė maserati
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgirio arena"
Collapse
X
-
Parašė Specas Rodyti pranešimąKam bereikšmės šnekos? Pagaliau pastatė,džiaukimės.Viskas ten gerai,neblogiau pastatyta nei "Siemens" ,"Cido" ar "Švyturio" arenos.
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimą"Bereiksmes snekos" tesiasi jau 2-3 puslapiai, ir kodel tau butent uzkliuvo mano "bereiksmis komentaras"? Ai, tiesa, as negyriau arenos, o tokiu komentaru cia nekencia labiau nei velnio. Atsiprasau, kita karta rasysiu tik teigiamus atsiliepimus! :/
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimą"Bereiksmes snekos" tesiasi jau 2-3 puslapiai, ir kodel tau butent uzkliuvo mano "bereiksmis komentaras"? Ai, tiesa, as negyriau arenos, o tokiu komentaru cia nekencia labiau nei velnio. Atsiprasau, kita karta rasysiu tik teigiamus atsiliepimus! :/
Comment
-
Ar jus tik vakar is uolos islindot? Gi buvo galybe Kipo nuotrauku, galu gale visi matem kaip keitesi arena i pigiaja puse viso statybos proceso metu. Dabar zmogus parase, kad vietoj 4 varztu sukami 2, visiem sokas ir raginimai neskleist ereziju...
zalgirietis88, jei yra ka pozityvaus pasakyt, visada ir pasakau. Narys siam forume esu ilgai, komentaru buta visokiu. Jei tu matai tik juodus, tai cia tavo problema.
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąDabar zmogus parase, kad vietoj 4 varztu sukami 2, visiem sokas ir raginimai neskleist ereziju...
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąO man vienas žmogus parašė, kad maseratis yra turgaus bobutė.
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąAr jus tik vakar is uolos islindot? Gi buvo galybe Kipo nuotrauku, galu gale visi matem kaip keitesi arena i pigiaja puse viso statybos proceso metu. Dabar zmogus parase, kad vietoj 4 varztu sukami 2, visiem sokas ir raginimai neskleist ereziju...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąWow, kas cia dabar? Asmenines atakos? Pries pora metu nieko panasaus siam forume nebudavo, bet dabar akivaizdu, amzinai laimingu ir viskuom patenkintu armija, leidzia tik slovint ju pamegtus objektus. Pabandyk kritikuot (ko beje as dar nespejau padaryt, nes laukiu arenos pabaigtuviu), geriausiu atveju busi uzminusuotas, o blogiausiu - uzsipultas asmeniskai.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.07.06, 13:43.
Comment
-
Kiek visokiu pletku buvo, kai state Cido, Siauliu arenas ar net ta pati Siemensa.. Arenos kaip stovejo, taip ir stovi. Ir dar stoves su remontais, kad ir puse amziaus. Lietuvoje yra iprasta pletkinti statant rimtesni objekta, toks zmoniu mentalitetas. Pletkais siekiama sumenkinti, paseti panika, suformuoti neigiama nuomone. Sitie pletkininkai nesuvokia, koks zmogus yra ponas Romanovas. Vos tik pasitrauks statybininkai ir issivalys paskutines dulkes, tuoj Romka 20 "limonu" investuos i arena. Su dviems varztais kedese jo nepagazdinsi, net ne abejoju, kad reikalavimai pas toki arenos seimininka yra dideli.
Comment
-
Brangūs pletkininkai, nueikite į 'Senukus' ir pasidomėkite varžtų kainomis. Kiek jie ten tų varžtų turėjo surinkt, kad iš minuso projekte išlįstų? Ant degtinės butelio geriausiu atveju... Nu nuoširdžiai jau nebejuokinga. Seku šitą temą nuo pat jos pradžios, tai labai liūdna, į ką čia pavirto..
Tikiuosi ateis moderatorius ir pravalys kelis puslapius komentarų, kartu su manuoju
Comment
-
Parašė maserati Rodyti pranešimąAr jus tik vakar is uolos islindot? Gi buvo galybe Kipo nuotrauku, galu gale visi matem kaip keitesi arena i pigiaja puse viso statybos proceso metu. Dabar zmogus parase, kad vietoj 4 varztu sukami 2, visiem sokas ir raginimai neskleist ereziju...
Parašė aDamned Rodyti pranešimąBrangūs pletkininkai, nueikite į 'Senukus' ir pasidomėkite varžtų kainomis. Kiek jie ten tų varžtų turėjo surinkt, kad iš minuso projekte išlįstų? Ant degtinės butelio geriausiu atveju...
Parašė Magician Rodyti pranešimąPala, pala, o kėdės netyčia ne su varžtais atkeliavo? Jeigu taip, o tvirtinamos nepilnai, būtų galima sakyti, jog "Vėtrūna" medžiagas pavogė .
Comment
-
Šitokio abejojimo arenos statybų kokybę nebūtų, jei arenos statybų grafikas nevėluotų 10 mėnesių, ko nebuvo jokiai kitai arenai Lietuvoje statytoje (aišku išimtis yra Vėtrūnos klaipėdos arena). Visi puikiai supranta, kad Vėtrūna konkursą laimėjo pasiūlę pastatyti už neįmanomą kainą, ko pasekoje turime taupimus ir papildomų darbų (pinigų) atsiradimus. Nenuostabu, kad kylą abejonių dėl kokybės. Nebūkim nusistatę prieš areną ir Vėtrūną, bet ir nebūkime naivūs ir supraskime, kad trūkūmų arenoje bus, kurių buvo galima išvengti jei ne Vėtrūnos taupimo politika.
Comment
-
Parašė GTRooTube Rodyti pranešimąŠitokio abejojimo arenos statybų kokybę nebūtų, jei arenos statybų grafikas nevėluotų 10 mėnesių, ko nebuvo jokiai kitai arenai Lietuvoje statytoje (aišku išimtis yra Vėtrūnos klaipėdos arena). Visi puikiai supranta, kad Vėtrūna konkursą laimėjo pasiūlę pastatyti už neįmanomą kainą, ko pasekoje turime taupimus ir papildomų darbų (pinigų) atsiradimus. Nenuostabu, kad kylą abejonių dėl kokybės. Nebūkim nusistatę prieš areną ir Vėtrūną, bet ir nebūkime naivūs ir supraskime, kad trūkūmų arenoje bus, kurių buvo galima išvengti jei ne Vėtrūnos taupimo politika.
Comment
-
Parašė skyrma Rodyti pranešimąTai kaip matau „Varom už Lietuvą“ įvyko ne Žalgirio arenoje... Oh well...
Comment
-
Iš vis, Lietuvoje kokybės supratimas prasilenkia su sveiku protu. Tikriausiai iš biednumo arba neišprusimo, o gal ir dėl nacionalinio bruožo "ką nors padulkint".
Turim klientų Lietuvoje, Belgijoje, Anglijoje. Kažkaip tik pas mus 3 mm nuokrypis fasade laikomas broku ir dėl to nemokami pinigai. Tik pas mus medžiagos paviršiaus kokybė vertinama iš 20 cm atstumo, kai kitur - įbrėžimas nelaikomas įbrėžimu, jei jo nesimato iš 5 m. Tik pas mus negalioja jokios rangovo įmonės turimos taisyklės su technologiniais nuokrypiais, o galioja užsakovo frazė: "aš moku pinigus, dėl to bus kaip noriu".
Kai per metus įvykdai 10 objektų, o pinigus atgauni tik iš 5... Yra jau tokia frazė: jei Petras nesumokėjo savo namo stogininkams, Antanas grindininkams, Jonas dažytojams, tai ką aš durnas? Aš ir nemokėsiu.
O pletkai... Taip. Tokie pasakymai kaip "mano draugo panos tėvas sakė" tikrai šūdo verti.pArAšas
Comment
Comment