Pavadinime yra klaida - arena nėra dar baigta, nes dar montuojamos fasado detalės, tvarkoma aplinka.
Gaila, kad projektas pasikeitė gerokai ir ne į gerąją pusę. Spėju architektui teko patirti nemažą spaudimą.
Kiekvienas metras persidengia netgi po šiek tiek. Tarpų neliks.
Įdomu ar įrangos skleidžiamos / išmetamos šilumos pakaks tirpdyti sniegą. Nes nušluoti būtų praktiškai neįmanoma.
Beja, po tinklais atsirado įdomios pasviros met. konstrukcijos. Kam jos? Prie jų tinklas netvirtinamas. Tos konstrukcijos iš pažiūros greičiau dirba kaip laikančios.
Mano žiniomis, ten dėl to tinklo (tame tarpe - sujungimų) buvo/yra šiokių tokių niuansų. Bet vienaip ar kitaip turėtų ten viskas išsispręsti.
Dėl konstrukcijų - kodėl teigi, jog prie jų tinklas netvirtinamas? Šiaip, būtent ant jų turėtų būti tvirtinamas. Kitaip, tikriausiai jau būtų senai sukabinę jį. Metalinės konstrukcijos pasviros, tinklas - irgi.
Beje, tų konstrukcijų pasvirimą dalinai turėjo lemti tai, jog jos tvirtinamos prie stogo perdangos, t.y. visą apkrovą laiko būtent viršutinė perdanga, o žemiau esanti, ant kurios ''remiasi'' - nieko. Todėl mes ir matome tokį ''y'' formos konstrukcijos dizainą.
Pavadinime yra klaida - arena nėra dar baigta, nes dar montuojamos fasado detalės, tvarkoma aplinka.
Gaila, kad projektas pasikeitė gerokai ir ne į gerąją pusę. Spėju architektui teko patirti nemažą spaudimą.
Kadangi arena prieduota valstybinei komisijai ir registrų centrui, tai skaitoma, kad objektas užbaigtas. Toliau vykdomi papildomi aplinkos tvarkymo, fasado dizaino darbai.
When a man lies, he murders some part of the world
Mano žiniomis, ten dėl to tinklo (tame tarpe - sujungimų) buvo/yra šiokių tokių niuansų. Bet vienaip ar kitaip turėtų ten viskas išsispręsti.
Dėl konstrukcijų - kodėl teigi, jog prie jų tinklas netvirtinamas? Šiaip, būtent ant jų turėtų būti tvirtinamas. Kitaip, tikriausiai jau būtų senai sukabinę jį. Metalinės konstrukcijos pasviros, tinklas - irgi.
Beje, tų konstrukcijų pasvirimą dalinai turėjo lemti tai, jog jos tvirtinamos prie stogo perdangos, t.y. visą apkrovą laiko būtent viršutinė perdanga, o žemiau esanti, ant kurios ''remiasi'' - nieko. Todėl mes ir matome tokį ''y'' formos konstrukcijos dizainą.
Na aš tik perpasakoju ka mačiau. Tinklai po metrą dabar pakabinti vertikaliai ant nerudijančio plieno vamzdukų. Prie "y" konstrukcijų nesikabina
BC Kauno "Žalgiris" oficialus puslapis: Beje, arena ir kol kas įrenginėjama "Žalgirio" rūbinė žaidėjams paliko didelį įspūdį. Sonny net sakė, kad tokios didelės rūbinės neturi nė viena NBA komanda.
Vakar paklausio Sonnio Twitteryje, ar matė areną, tai rupkė net nepasigyrė, kad šiandien eis. Bet užtikrinau jį, kad vidus bus nerealus, ir va, pamatė pats .
Na aš tik perpasakoju ka mačiau. Tinklai po metrą dabar pakabinti vertikaliai ant nerudijančio plieno vamzdukų. Prie "y" konstrukcijų nesikabina
Bet rimtai nesikabina. Kaip užuolaidos tiesiog ant kažkokių karnizų prikabintos. Tai kam ten tos atramos papildomos? Dėl vaizdo? O tinklo tik du lakštai pakabinti, bet vos matos. Nieko jis nepridengs tikrai.
Comment