Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

deep house turbūt nesi skaitęs "Vėtrūnos" šūkio - kokybė ilgam
    Lažybų kontoros jau gali sukurti statymus: ar liepos 6 bus atidarymas, kur bus žaidžiamas finalas ir t.t.

Comment

Šiek tiek vaizdo iš vidaus:
      [VIMEO]23213958[/VIMEO]

Comment

Na jo arenos daug ir nesimato, bet nustebino tai kad pirmas renginys kaip sakė yra numatytas liepos 6 prie arenos?? Ar aš kažką ne taip supratau?
        O Juras savam stiliui

Comment

Na, bet arena įspūdingai atrodo. Nepaneigsi, kad vaizdas didingas. Aš manau, kad jau Liepos 6 vis tiek tas atidarymas bus, net jei bus likę smulkių darbų. Net Šiaulių areną atidarė dar likus kažkokių smulkių trūkumų, nors tada nebuvo jokio strioko. Bent aš neįsivaizduoju, kad arena su kėdėmis, užsandarinta, stogas yra o čempionatas neįvyktų. Įvyks

Comment

Ir svieslentes jau pakabinots, kaip matome. O pagal vaizda is arenos galima suprasti, kad tokio dalyko, kaip sitoje nuotraukoje arenos nebus?

Comment

Kad reklamos virš VIP ložių bus tai minėjo, bet ar tai bus paprasti skydai šviečiantys, ar ekranai tai nežinia

Comment

Reklaminiai stendai tai 99% kad bus, bet kokie klausimas. Nuomojant vip ložes minėjo, kad išsinuomavusiems bus galima kabinti savo įmonės reklaminį stendą virš ložės. Tai yra tokį patį dalyką kaip visose mūsų naujos arenose (Siemens, Šiaulių, Panevėžio) Kaip aš suprantu. Nors man norėtųsi lcd ekranų, gražiau žiūrisi imo

Comment

Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                  Na jo arenos daug ir nesimato, bet nustebino tai kad pirmas renginys kaip sakė yra numatytas liepos 6 prie arenos?? Ar aš kažką ne taip supratau?
                  Aha, liepos 6d. atidarymas ir bus kažkoks renginys su „kamuolio varymu“ Tai čia turbūt bus kažkas tokio kaip buvo pirmuoju „koncertu“ - ale renginys.
                  Paskutinis taisė skyrma; 2011.05.03, 21:08.

Comment

Norėtųsi išgirsti Kepo žodį kaip ten viskas juda viduje gal ir keletos nuotraukų,nes jo informacija asmeniškai aš laikau daug objektyvesne ir patikimesne nei visų su arena susijusių vadovų ir kitokio plauko klerkų

Comment

Kamuolio varymas, kaip kalbėjo, tai pasikeisdami vis kiti žmonės varys kamuolį per visus miestus, kuriuose vyks EČ. Lyg ir ilgiausio kamuolio varymo nesustojus rekordo sieks, jei gerai pamenu, o pradžia matyt ir bus liepos 6d. nuo Žalgirio arenos

Comment

Kepas pasakys, kad nepadaryta tas tas ir anas: laukiam Kepo informacijos, bet, manau, kad po reportažo daugumai optimizmo tikrai įvarė. Aš asmeniškai, net neabejoju, kad nespės iki liepos mėnesio.

Comment

Man geriau išgirsti kas nepadaryta nei klausyt kaip jie didžiuodamiesi vardina kas padaryta,nors tai turėjo būti padaryta prieš daugiau nei pusmetį......kai sužinosim realią situacija kiek dar likę darbų bus galima susidaryt nuomonę ar reali data ta liepos 1 ar nelabai.

Comment

Š.Navickis. Kauno arena – 3 scenarijai
                            Tuo tarpu miestui vadovavę konservatoriai su savo lyderiu priešakyje, garsiai gyręsi, kaip jie „nupigino“ arenos kaštus, bent porą kartų nukėlinėjo statybos darbų pabaigą. Kodėl? Na, argi jie pasakys? Melas prasidėjo jau tada, kai jie ėmė girtis, jog „sutaupė“ tiek ir tiek milijonų, palyginus su ankstesne sąmata – atrodo, kad „sutaupyta“ paprasčiausiai vieną sąmata suskirsčius į dvi, atskiriant statybos ir aplinkos sutvarkymo darbus. Taip pradėjus, sustoti vargu ar beįmanoma. Įdomiausia, kad net praradęs miesto vadžias buvęs meras siūlosi ir toliau vadovauti šioms statyboms. Dar ne viską sužlugdė, norėtų pabaigti iki galo?
                            http://www.delfi.lt/news/ringas/poli....d?id=45069019
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                              Š.Navickis. Kauno arena – 3 scenarijai

http://www.delfi.lt/news/ringas/poli....d?id=45069019
                              Labai geri samprotavimai,tik,kad čia šiame forume kalbos prieš konservatorius susilaukia itin dideles kritikos.Ir kur kur tik jau ne Kaune galima išsiaiškinti konservatorių aferas.Nuo pat pirmo judesio kai ,,išplovė,,superini arenos fasada ir pradėjo keisti projekta visiems mastantiems buvo aišku,kad jau prasidėjo masinė afera,bet tik ne kai kuriems šio forumo dalyviams.Čia nėra vienos kaltos pusės ,čia Miliuno,Vetrunos ir savivaldybės afera ir jos išaiškinima galite arba pamiršti,arba palikti ateities kartoms.

Comment

tas zmogelis matyt nelabai ka supranta apie statybas. nereiskia kad pinigai eis tokiu paciu tempu, gali per viena diena suvezt inzinerine iranga ,stalus,barus ,kuba ir bus atlikta darbu uz 10mln akimirksniu. Per savaite baige montuot kedes , tad tas skaicius neatliktu darbu yra gerokai pamazejas

Comment

aha, dėl tų LED ekranėlių virš ložių man irgi labai įdomu...

Comment

Parašė ramzis Rodyti pranešimą
                                    Labai geri samprotavimai,tik,kad čia šiame forume kalbos prieš konservatorius susilaukia itin dideles kritikos.Ir kur kur tik jau ne Kaune galima išsiaiškinti konservatorių aferas.Nuo pat pirmo judesio kai ,,išplovė,,superini arenos fasada ir pradėjo keisti projekta visiems mastantiems buvo aišku,kad jau prasidėjo masinė afera,bet tik ne kai kuriems šio forumo dalyviams.Čia nėra vienos kaltos pusės ,čia Miliuno,Vetrunos ir savivaldybės afera ir jos išaiškinima galite arba pamiršti,arba palikti ateities kartoms.
                                    Pirmiausia reikėtų paminėti kad ši persona priklauso socialliberalam. Jis niekada nepraleidžia progos užvažiuoti ant konservatorių, tad nenuostabu kad atsirado štai toks jo straipsnis. Mažų mažiausiai atrodo neobjektyvus žmogus kada įvedi jo pavardę į google ir išmetama aibė jo rašytų straipsnių kuriais visaip bandoma užgauti konservatorius. Aš jų neginu, bet mano supratimu kada žmogaus tikslas yra kažką niekinti - jis yra neobjektyvus.
                                    Kas dėl kainos ir įvairių sprendimų tai manau puikiai ir daugybę kartų yra iš diskutuota šiame forume, ir kur kas aukštesniame lygyje

Comment

Dar truputėlis reklamos...

„Žalgirio arenoje“ – unikalūs inžineriniai sprendimai

Netrukus duris atversianti Kauno „Žalgirio arena" pretenduoja tapti ne tik sporto sirgalių Meka, tačiau ir analogų šalyje neturinčiu architektūros kūriniu. Projektuodami šį didingą statinį arenos kūrėjai su architektu Eugenijumi Miliūnu priešakyje, panaudojo ne vieną unikalų ir autentišką inžinerinį sprendimą.

Fasadą kurs ir gamta

„Arena man primena „high tech" stiliaus pastatą. Ją statant buvo stengtasi maksimaliai panaudoti natūralias medžiagas - betoną, metalą, stiklą. Daugybė statinio elementų - unikalūs, sukurti specialiai šiam objektui, niekur kitur tokių konstrukcijų ir spendimų nepamatysite", - teigė arenos fasadus projektavusios ir stiklinusios bendrovės „KG Constructions" direktorius Linas Karžinauskas.

Comment

Na dėl led'ų virš ložių tai beveik neabejoju, kad jų ten nebus. Bus tiesiog tūrinės šviesdėžės kuriose reklamą talpinsis tuo metų ložę besinuomojanti įmonė. Nėra pas mus dar taip išsivystęs media apipavidalinimas, kad leistų ten kokias užsklandas nuolat tarp reklamų. Žinoma norėčiau būti neteisus
                                        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                        Retromobile 2007
                                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

idomu kaip atrodys infrastruktura apie arena,kaip apzeldins,nes arena daugmaz niekuo nebenustebins,nebent laukiu tinklo uzdejimo.Projektavimas patiko arenos is pradziu, ir manau patiks iki jo uzbaigimo.

Comment

Working...
                                          X