Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai čia jau gal apklausą reik daryt pradėt kam gražu, o kam ne? Man tai viskas neblogai.
    DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Kai pasieks galutinį rudumo atspalvį visai padoriai žiūrėsis manau. O svarbiausiai, kad pagaliau jį baigė montuot

Comment

Man irgi visai neblogai, belieka sulaukti kol sukabins tas juostas tarp aukstu ir tada jau bus beveik baigtas fasadas, bent jau vaizdas bus aiskus...

Comment

ouch... na mano nuomone (Čikupakas, nesinervuok, forumas ir yra skirtas tam - reikst nuomonem), irl fasadas atrodo dar blogiau nei foto, ypac nuo Ciurlionio tilto puses. Taciau reikia pripazint, kad ziurint i ja nuo nebaigto statyt viesbucio puses, ji atrodo gana solidziai. Keista, kad panasus braizas neislaikomas ziurint i ja is skirtingu kampu. O gaila...

Comment

Kuo architektas pagrinde ta skarda?

Comment

Ple geriau būtų klinkerinė siena.
              Kaunas yra Kaunas

Comment

Parašė maserati Rodyti pranešimą
                ouch... na mano nuomone (Čikupakas, nesinervuok, forumas ir yra skirtas tam - reikst nuomonem), irl fasadas atrodo dar blogiau nei foto, ypac nuo Ciurlionio tilto puses. Taciau reikia pripazint, kad ziurint i ja nuo nebaigto statyt viesbucio puses, ji atrodo gana solidziai. Keista, kad panasus braizas neislaikomas ziurint i ja is skirtingu kampu. O gaila...
                Argumentuotoms nuomonėms, o ne vaikų sapalionėms.

Comment

„Špuntas nebus dažomas ir bėgant laikui natūraliai pasidegs rudžių sluoksnių, kuris atitiks architekto sprendimą ir itin derės prie bendros pastato architektūrinės koncepcijos, nes pastato apdailai naudojamos natūralios medžiagos – metalas, stiklas. Ši detalė puikiai derės ir su stovėjimo aikštelių bei krantinės konstrukcijomis, kurios taip pat bus įrengtos iš špunto."
                  Vaizdelis turėtų smarkiai pasikeist, kai špuntas šiek tiek parus, užsidės tinklas, bus nuimti pastoliai, kai nebeliks statybinių medžiagų šalia arenos ir apskritai sutvarkyta visa arenos aplinka.

Comment

spuntas

o jeigu butu ja tesiog uzmurine istinkave o prie sienos isorej tinkla butu prikabine daug zaismingiau butu atrode..seip gal viska butu ir neblogai su tuo spuntu bet kad jis plemuotas nevienodai surudyjes

Comment

Jau buvote išgąsdine, kad nesipaišo tas špuntas į bendrą vaizdą, tačiau nuotraukoje tikrai atrodo gražiai. Vis į prieki su darbais.

Comment

Parašė s l a b o t k e Rodyti pranešimą
                        o jeigu butu ja tesiog uzmurine istinkave o prie sienos isorej tinkla butu prikabine daug zaismingiau butu atrode..seip gal viska butu ir neblogai su tuo spuntu bet kad jis plemuotas nevienodai surudyjes
                        O kaip tau atrodo ar sandėliuotas špuntas,kai viena plokštė gulėjo ant kitos,galėjo vienodai surūdyti?Duokit truputį laiko,greit paveiks jį korozija,dar geras lietus ir susivienodins viskas,nepūskit bereikalingo burbulo iš nieko.
                        Paskutinis taisė Chipsas; 2011.04.25, 16:53.

Comment

[QUOTE=FlagMan;540838]O kas cia blogo pasakyti, kad arena slyksti? Ar egzistuoja tik viena nuomone sitame forume ir kitokios buti jau negali?
                          Man irgi ji bjauri. Tokia ir liks net neabejoju. Ir visai nereikia ismanyti architekturos, statybos ir dar kito biesio, kad pasakyti grazi/baisi.

Ar jauti ka sneki? Suprantu,gali kazkam fasadas ar kitos detales nepatikti, bet tam kazkam galbut patiks kitie arenos elementai,kuriu yra begale. Kad ir tas pats arenos vidus, trubunos, rubines ir t.t. Ar bent matei kokia bus Zalgirio rubine?? Vat tu tai tikrai slyksciai kalbi, drebdamas toki slykstu isankstini nusistatyma - "tokia slyksti ir liks,net ne abejoju". Ir kurioj vietoj ji slyksti?? Neismanantis architekturos ir pagrindiniu arenos funkciju "eksperte".. Turbut rumuose kaip sultonas gyveni, kad slyksciuojies. Atsimerk, cia ne tavo rumai, cia DAUGIAFUNKCINE SPORTO IR PRAMOGU ARENA. Isikalk tai i galva,jei dar yra vilties ten ka nors ikalti..

Comment

Parašė maserati Rodyti pranešimą
                            sry bet prie ko cia ta ziniasklaida? Visi gi savo akim mantom, kad arena iki geguzes 1d nebus baigta statyt. Jeigu zmogus ar ta pati ziniasklaida pabrezia si fakta, tai dar nereiskia kad jie "trizniai".
                            Tai va, kad daugumos akys žvairos. Vien matyt neužtenka, reikia kažką ir nusimanyti.

Man asmeniškai arena žiūrisi nevienodai, iš kaikurių taškų labiau pavykusi, iš kitur mažiau. Pavyzdžiui, man labai patinka stiklų atspindžiai.

Taip pat patinka tai, kad arena neužstoja aplinkos ir aplinkinių obejktų(vanduo, perdažytos Kauno grūdų talpyklos, miesto archtektūra ir kiti dalykai). O dar ir visai neblogai dera su jais.

Tačiau yra ir šiek tiek nepavykusių elementų. Pavyzdžiui, ši siena, suteikia šiek tiek "stiklainišką" įvaizdį. Galbūt nukasus tuos žemės kalnus, matysis bendresnis vaizdas ir atrodys geriau.

O visi tie kategoriški vertinimai yra nieko verti, nes arena nėra nei šlykšti, nei architektūrinis šedevras.
                            Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.04.25, 18:59.

Comment

"Tačiau yra ir šiek tiek nepavykusių elementų. Pavyzdžiui, ši siena, suteikia šiek tiek "stiklainišką" įvaizdį. Galbūt nukasus tuos žemės kalnus, matysis bendresnis vaizdas ir atrodys geriau."
                              Na dėl šios vietos drįsčiau nepritarti. Estetiškai ta ištiso stiklo siena sudaro neįkyrų kontrastą su šalimais esančiu horizontaliai skaidytu fasadu.
                              Nežianau ką konkrečiai reiškia žodis "stiklainis", tačiau kaip bebūtų arena yra daugiausiai stiklinė, o kombinuota stiklo plokštumų kompozicija yra, mano suvokimu, priemonė išvengti monotonijos fasaduose.
                              Sunku kolkas spręsti ar sprendimas vykęs, kalbant apie visą areną apskritai, tačiau pats principas, sakyčiau įdomus.
                              Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

Comment

Parašė Athens Rodyti pranešimą
                                (..) Na dėl šios vietos drįsčiau nepritarti. Estetiškai ta ištiso stiklo siena sudaro neįkyrų kontrastą su šalimais esančiu horizontaliai skaidytu fasadu. (..)
                                Su neįkyriu kontrastu viskas gerai, man tiesiog nepatinka tos sienos nykumas. Tokia siena man primena kokio nors mažo, pigiai pastatyto, stiklinio ofisiuko savanorių pr. pastatą.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                  Su neįkyriu kontrastu viskas gerai, man tiesiog nepatinka tos sienos nykumas. Tokia siena man primena kokio nors mažo, pigiai pastatyto, stiklinio ofisiuko savanorių pr. pastatą.
                                  Na nebūtinai. ištisinis stiklas, jį gerai pritaikius gali kelti ir kitokias asociacijas, kaip antai solidumas, formos grynumas, net sakyčiau kaikuriais atvejais didingumas.
                                  Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB

Comment

Parašė Athens Rodyti pranešimą
                                    Na nebūtinai. ištisinis stiklas, jį gerai pritaikius gali kelti ir kitokias asociacijas, kaip antai solidumas, formos grynumas, net sakyčiau kaikuriais atvejais didingumas.
                                    Veikiausiai mano skonis dar pakankamai neišvystytas, kad tokios asociacijos kyla.

Comment

As ne ekspertas. Man tokiu buti ir nereikia, kad tureciau savo nuomone apie arenos isore. Bet tu mano nuomones negerbi. Bet tai kaip ir tik tavo bedos ir man jos nelabai rupi

[QUOTE=zalgirietis88;540874]
                                      Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                                      O kas cia blogo pasakyti, kad arena slyksti? Ar egzistuoja tik viena nuomone sitame forume ir kitokios buti jau negali?
                                      Man irgi ji bjauri. Tokia ir liks net neabejoju. Ir visai nereikia ismanyti architekturos, statybos ir dar kito biesio, kad pasakyti grazi/baisi.

Ar jauti ka sneki? Suprantu,gali kazkam fasadas ar kitos detales nepatikti, bet tam kazkam galbut patiks kitie arenos elementai,kuriu yra begale. Kad ir tas pats arenos vidus, trubunos, rubines ir t.t. Ar bent matei kokia bus Zalgirio rubine?? Vat tu tai tikrai slyksciai kalbi, drebdamas toki slykstu isankstini nusistatyma - "tokia slyksti ir liks,net ne abejoju". Ir kurioj vietoj ji slyksti?? Neismanantis architekturos ir pagrindiniu arenos funkciju "eksperte".. Turbut rumuose kaip sultonas gyveni, kad slyksciuojies. Atsimerk, cia ne tavo rumai, cia DAUGIAFUNKCINE SPORTO IR PRAMOGU ARENA. Isikalk tai i galva,jei dar yra vilties ten ka nors ikalti..
                                      www.tomflagman.com

Comment

[QUOTE=FlagMan;540934]As ne ekspertas. Man tokiu buti ir nereikia, kad tureciau savo nuomone apie arenos isore. Bet tu mano nuomones negerbi. Bet tai kaip ir tik tavo bedos ir man jos nelabai rupi

Zmogau, tikrai ne vien apie jos isore kalbejai. Tu pavadinai visa arena slykscia. Tebunie tai tavo sazines reikalas,dziugu bent tiek,kad tokiu kaip tu yra mazuma.

Comment

Tokia siena be tu tarpu, o pilnai per visa manau kad butu graziau atrodzius, kazkaip iskart sinos galingumas matosi

Sorry uz nelabai kokybiska photoshop'a, tiksliau netgi ne photoshop'a o paint'a

Comment

Working...
                                          X