Kiek žmonių tiek nuomonių, dėl skonio sunku ką ginčytis P.S.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąajjjj as tai nzn...... mn kazkaip tas spuntas vs patinka tk bishki kolkas nlb gerai atrodo, kj visa uzdes tj ajsku bus.
Comment
-
Parašė White_horse Rodyti pranešimąBeje, kiek girdejau tas neuzdengtas stiklu vietas 6-tame auskte, bei kituose aukstose uzdengs kazkokiu tai tinklu, gal zinote kas tai per tinklas bus ir gal kas kokiu pavyzdziu turite imesti?
Comment
-
Man tai siaubingai atrodo ta arena iš toliau,kai nuo saulės neblizga arenos stiklai.Važiuodamas apsiniaukusia diena net išsigandau galvojau stiklus išėmė,nes ju net nesimato,o arena atrodo kaip akropolio garažo tęsinys.Jeigu nebus to tinklo,ar kitu apdailos detaliu,tai man šis statinys kelia šiurpa.Iš arti jos vaizdas neblogas,bet iš toliau tai baisu.
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąNereikia cia panikuot.. Bus apsvietimas taigi, tai svies kaip akropolis per kaledas ir matysis is 10 kilometru
Siaip sake, kad 85% arenos jau pastatyta, tai gal tie like 15% kazka pakeis i geraja puse. Bukit optimistais
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimągrindžia tą aikštelę, bet kodėl ten paliekami neišgrįsti keturkampiai? kas ten galėtų būti?
Comment
-
Ir mane neramina techninių 4-5 aukštų vaizdai - ten boluojantys agregatai sukuria jausmą, kad arenos statybos pabaiga dar toli toli. Tikiuosi kažkokio uždengimo - mano galva, geriausia būtų tamsiai pilkos vertikalios "L" ar "Z" formos plieno skardos lankstinių "žaliuzi". Tiktų ir oro pritekėjimui į ventagregatus ir tarnautų kaip apsauga. Na ką, liko 3 savaitės Vėtrūnai pabaigti areną , pažiūrėsim koks rezultatas bus.
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąIr mane neramina techninių 4-5 aukštų vaizdai - ten boluojantys agregatai sukuria jausmą, kad arenos statybos pabaiga dar toli toli. Tikiuosi kažkokio uždengimo - mano galva, geriausia būtų tamsiai pilkos vertikalios "L" ar "Z" formos plieno skardos lankstinių "žaliuzi". Tiktų ir oro pritekėjimui į ventagregatus ir tarnautų kaip apsauga. Na ką, liko 3 savaitės Vėtrūnai pabaigti areną , pažiūrėsim koks rezultatas bus.
Parašė Vygantas Gudėnas Rodyti pranešimą1. Fasadas užbaigiamas 2011m. gegužės 1d.
2. Nebus įstiklintas. Technologiškai negalima, nes ten įrengti vėdinimo įrenginiai. Bus dekoratyvinis tinklas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąBuvo proga sužinot iš paties Gudėno ir pražiopsojot:
Comment
Comment