pirmose 2 nuotraukuose makete nesimato kad butu tie tarpai..uztai man ir kylo klausimas..kaip is tikruju jos atsirado..o paskutinej matosi kad apseita ir be briaunu...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąkeistas sprendimas. kokybiškas asfaltas būtų ir pigiau ir greičiau...
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąŠitas tai viskas aišku, kitaip nesudėsi juk. Tik dabar man klausimas iškilo dėl ko įėjimai yra ne ties briaunom, atrodytų kur kas geriau. Man atrodo taip yra kitose arenose, kiek tai įmanoma.
Parašė s l a b o t k e Rodyti pranešimągal kazkas ir panasau bet kad tie tarpai isimete po tribunas..o ne geometriskai sudeti..ne toj vietoj..o gali nesigincines irodyt kodel kitoj sales pusej nera?? tu briaunu kaip tu tai paiskinsi..?
kitaip. Nematyti ten tokiu tarpu. Tarpai minimalizuoti tvarkingai, kaip pridera.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKuo pigiau tuo geriau?
Comment
-
Tu gal ir nesakei, bet tai akivaizdu, kad jis nėra išvaizdus, o miesto centre jis toks tūrėtų būti, tad nereiktų daryti tokios pat klaidos ir su arenos parkingu. Aš kalbejau apie parkingo išvaizdą, o ne kita funkcionalumą. Dar nežinia kokia kokybė bus arenos parkingo, tad apie tai ir nešnekam. O prospekte sustayti automobiliai tik dėl to, kad nėra daugiau kur statyt. Atsiras aikštelių, atsiras ir grožis Mindaugo prospekte.
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąasfalto/betono danga lygesnė už akmenų grindinį ir paprasčiau prižiūrima
Arenos supama erdve, mano supratimu, formuojama taip, jog pirmiausia butu maloni buti zmogui, o ne tavo automobiliui. Dar galvoju, kad akmenu danga pasirinkta kaip tinkamesne igyvendinant begimo takeliu (juostu) sumanyma. Galbut, akmuo tik pesciuju takams bus skirtas. Pamatysim.Paskutinis taisė ernestas; 2011.03.31, 15:42.
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąasfalto/betono danga lygesnė už akmenų grindinį ir paprasčiau prižiūrima
Comment
-
Parašė GTRooTube Rodyti pranešimąO į tą stovėjimo aikštelę bus galima paprastiems žmogeliams mašiną pasistatyti?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSandelio tipo fasadas irgi pigesnis nei dabartinis stiklinis bei paprasciau priziurimas. Tai nekeista, kad jo nepasirinko arenai?
ir nereikia čia svaigti apie išskirtinės architektūros statinį.
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąmūsų halė buvo ir yra arkinio sandėlio tipo statinys, o naujoji arena po visų architektūrinių "patobulinimų" yra stiklainis.
ir nereikia čia svaigti apie išskirtinės architektūros statinį.
Comment
Comment