Parašė Krokas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąšitas tai prajuokinoTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąo kas čia tokio juokingo?
Comment
-
Pagal mero patarėjo teiginius - maksimalus terminas numatytas rangovo sutartyje - gegužės 1 diena. O tai, kad jie buvo suderėję spalio 3 ar vasario 1 dieną, dar nesako, kad sutartyje įrašyta maksimaliai ne gegužės pirmoji.
Mano žiniomis, vasario 1 buvo nurodyta kaip galutinė, jei nori organizuoti eurochamp'ą, tik kaip spaudimo priemonė Vėtrūnai, kuri tuomet judėjo jau vėžlio žingsniu. Nuo tada statybos ir derybos pajudėjo. Šiaip Vėtrūna nepaveža tokio didelio objekto ir neturi tiek finansinių pajėgumų, kad statybas paskubinti.
Comment
-
Parašė Mercedes Rodyti pranešimąPagal mero patarėjo teiginius - maksimalus terminas numatytas rangovo sutartyje - gegužės 1 diena. O tai, kad jie buvo suderėję spalio 3 ar vasario 1 dieną, dar nesako, kad sutartyje įrašyta maksimaliai ne gegužės pirmoji.
Mano žiniomis, vasario 1 buvo nurodyta kaip galutinė, jei nori organizuoti eurochamp'ą, tik kaip spaudimo priemonė Vėtrūnai, kuri tuomet judėjo jau vėžlio žingsniu. Nuo tada statybos ir derybos pajudėjo. Šiaip Vėtrūna nepaveža tokio didelio objekto ir neturi tiek finansinių pajėgumų, kad statybas paskubinti.
Comment
-
Atsiprašau, kad vakar nespėjau atsakyti į porą klausimų. Dalyvavau nenumatytame posėdyje pas merą su arenos architektu. Parodžiau jam jūsų klausimus
Atsakymas:
1. Ne špuntas, o tinklelis kur nėra stiklo, 6 lygis kur yra vėdinimo įranga.
Darbai turi būt atlikti iki atidarymo arenos.
Parašė aviDer Rodyti pranešimąKlausimas Vygantui Gudėnui
1. Kada bus dedamas špuntas kaip fasado dalis ?
Comment
-
Šviesa sklis natūrali, per langus, nakčiai numatytas vidaus apšvietimas.
Arenos viduje bus dirbtinis apšvietimas.
Parašė Magician Rodyti pranešimąKlausimas Vygantui Gudėnui
Kokios spalvos šviesą skleis ne renginių metu veikianti arena?
Comment
-
Parašė Vygantas Gudėnas Rodyti pranešimąAtsiprašau, kad vakar nespėjau atsakyti į porą klausimų. Dalyvavau nenumatytame posėdyje pas merą su arenos architektu. Parodžiau jam jūsų klausimus
Atsakymas:
1. Ne špuntas, o tinklelis kur nėra stiklo, 6 lygis kur yra vėdinimo įranga.
Darbai turi būt atlikti iki atidarymo arenos.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Ar tik ne šiandien pirmas tūkstantis narsuolių šturmuoja Kauno areną?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąTaip taip šiandien tikėkimės dalyvaus kas nors iš forumiečių ir gausim neblogą fotoreportažąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš objektyvą nusivalęs, baterijas pakrovęs, korteles ištuštinęs, laukiu 4adienio Jei bandymų metu bus kas nors įdomaus ir filmuotos medžiagos pasistengsiu pateiktiYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAr tik ne šiandien pirmas tūkstantis narsuolių šturmuoja Kauno areną?
Svetainės Kaunoarena.info nuotraukų skyrelyje patalpinta nauja fotografija iš arenos statybvietės.
http://www.kaunoarena.info/
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš objektyvą nusivalęs, baterijas pakrovęs, korteles ištuštinęs, laukiu 4adienio Jei bandymų metu bus kas nors įdomaus ir filmuotos medžiagos pasistengsiu pateikti
Comment
-
Gavom, gavom...
Parašė M4RIUS Rodyti pranešimąAr ir Jūs, kurie registravotės 24d. gavote patvirtinimus? Manasis kažkoks keistai skambantis tai galvoju Gal "fake" Ten koncertus zada...
Comment
-
Parašė M4RIUS Rodyti pranešimąAr ir Jūs, kurie registravotės 24d. gavote patvirtinimus? Manasis kažkoks keistai skambantis tai galvoju Gal "fake" Ten koncertus zada...
rimantasg rinko keliems laikams ir 22d. žmones, keli puslapiai atgal buvo informacija.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment