/\ tai gal tada nafik tos didelės salės, užtenka kišeninių?.. užteks to matomumo realybėje viskas bus aiškiau, + apšvietimas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimąįdomus turėtų būti matomumas tiems, kur viršuj ten sėdės....
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąDiskusija su Jumis, ponu Aštriadančiu? Čia tikriausiai dienos anekdotasPaskutinis taisė Aštrusis_dantis; 2011.01.29, 19:14.
Comment
-
Arenoje jau pradedami montuoti laikikliai kėdėms, pačios kėdės taip pat jau atplukdytos į Klaipėdą.
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimąrytoj arena apziures FIBA Europe generalinis sekretorius Naras Zanolinas.poto per spaudos konferencija atsakines i zurnalistu klausimus.taigi kaunieciams "BATAI",finala kaune matysim kaip savo ausis.
Parašė woofer Rodyti pranešimąo tos tribunos kur dabar prie ju prisukami kedziu laikikliai bus nudazytos ar kokia nors danga uzdengtos?ar taip ir matysis plikas betonas po kojom?
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimąo tos tribunos kur dabar prie ju prisukami kedziu laikikliai bus nudazytos ar kokia nors danga uzdengtos?ar taip ir matysis plikas betonas po kojom?
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąTen visur plikas betonas, jei nepastebėjai. Dabar madinga, bet man asmeniškai nei grožio, nei jaukumo, nei "užbaiktumo". Betonas ir liks betonu, kad ir koks gražiai pilkas jis būtų Pasidalinsiu viena gera mintim, kurią galima pritaikyti viskam, šiuo atveju irgi: mada ateina ir praeina, o klasika lieka. Peace
Comment
-
Tikiuosi aš klystu, bet man įtartinai atrodo, kad tiek žmonių dirbo tuo metu kai Zanolinas areną apžiūrinėjo. Kiek anksčiau visi sakydavo ir kiek nuotraukų pastaruoju metu buvo, tai žmonių ne ypatingai daug. O čia kėdes montuoja būrelis toks. Tikiuosi klystu ir visgi darbai juda tikrai sparčiai. Vaizdas arenos viduj geras!
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąFredi, Invalidai juk negali visur laiptais šliaužti o į liftus ne visi telpa...
Comment
-
http://tv.delfi.lt/video/DQGUfEuS/
Kam tie išsikišimai reikalingi, matosi video kai kyla keltuvu darbininkas iš pradžių?Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment