įdomus turėtų būti matomumas tiems, kur viršuj ten sėdės....
Nueik i Siemens Arena ir ten pamatysi ta pati vaizda is antro auksto Siemensas maziau talpina tik del to kad ten galas nukirstas ir vietoj tribunu padarytos miestu lozes...Vien del to prarasta 1-3 tukst papildomu kedziu.
Tikrai,kad gigantas,jei atvirai,tai tikrai neisivaizdavau tokiu arenos mastu...Sedincius paskutiniuose aukstuose manyciau gelbes tik ziuronai ir kubas Idomu,koks jis bus.. Bendras vaizdas tiesiog kvapa gniauziantis,super!
Diskusija su Jumis, ponu Aštriadančiu? Čia tikriausiai dienos anekdotas
Tikrai būtų anekdotiška diskutuoti su ypata nevarginančia savęs jokiais argumentais ir pasakojančia mums, kad mes į visas naujienas kaip sovietiniais laikais turėtume džiaugsmingai ploti katučių ir šaukti garbė Miliūnui, Vėtrūnai ir konservatorių partijai, kai jie akivaizdžiai užsiiminėjo mulkinimu. Jei tamstos mankurtiškumas leidžia tai daryti tai jau jūsų problema.
rytoj arena apziures FIBA Europe generalinis sekretorius Naras Zanolinas.poto per spaudos konferencija atsakines i zurnalistu klausimus.taigi kaunieciams "BATAI",finala kaune matysim kaip savo ausis.
o tos tribunos kur dabar prie ju prisukami kedziu laikikliai bus nudazytos ar kokia nors danga uzdengtos?ar taip ir matysis plikas betonas po kojom?
Ten visur plikas betonas, jei nepastebėjai. Dabar madinga, bet man asmeniškai nei grožio, nei jaukumo, nei "užbaiktumo". Betonas ir liks betonu, kad ir koks gražiai pilkas jis būtų Pasidalinsiu viena gera mintim, kurią galima pritaikyti viskam, šiuo atveju irgi: mada ateina ir praeina, o klasika lieka. Peace
Ten visur plikas betonas, jei nepastebėjai. Dabar madinga, bet man asmeniškai nei grožio, nei jaukumo, nei "užbaiktumo". Betonas ir liks betonu, kad ir koks gražiai pilkas jis būtų Pasidalinsiu viena gera mintim, kurią galima pritaikyti viskam, šiuo atveju irgi: mada ateina ir praeina, o klasika lieka. Peace
Na žinoma, yra daugybė būdų kaip paslėpti tą pilką betoną, bet tuomet kaip jau ne kartą minėjau, kokia bus arenos kaina? Juk galima visur sukloti plyteles, linoleumą ar net kilimines dangas, bet ar to reikia ir kokia to būtų kaina?
Tikiuosi aš klystu, bet man įtartinai atrodo, kad tiek žmonių dirbo tuo metu kai Zanolinas areną apžiūrinėjo. Kiek anksčiau visi sakydavo ir kiek nuotraukų pastaruoju metu buvo, tai žmonių ne ypatingai daug. O čia kėdes montuoja būrelis toks. Tikiuosi klystu ir visgi darbai juda tikrai sparčiai. Vaizdas arenos viduj geras!
Comment