manau jokiu finalu mes jau ir nebematysime... Kodel nera jokiu svertu tuos chalturscikus baust baudomis, netesybomis? Gi kiek jau buvo atidejinejama
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąKo jūs panikuojat? Tipo manėt pastatys iki vasario?? O svarbiausia, kad ant čempionato bus pastatyta ir išbandyta, per 3 mėnesius tikrai galima surengti kokį turnyrą 3 komandų Tad nereik čia bijot, bus tie finalai.
Comment
-
Parašė Oz-s Rodyti pranešimąAs tai visiskai ramus )) jei nepastato iki geguzes 1 tai vetruna praranda 8 mln depozito
taigi aiškiai parašyta: miliūnas, kupčinskas ir vėtrūnos atstovai susėdo ir sutarė atidėti.
kučinskas po rinkimų nusiplauna, o susitarimas lieka
Comment
-
http://tv.delfi.lt/video/DQGUfEuS/
Paziurejus i vaizdeli , tai nekaip . Darbininku vienas kitas.... turetu kaip bites zvimbeti. Tokiais tempais ir iki birzelio nepabaigs....
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimąturbut ten klaida kur parasyta kad dirba 400 darbuotoju.turbut turejo omenyje 40
Comment
-
su tais 400 darbuotoju tikrai jau nesamone suvele.net nemates to video nepatiketum kad ten dirba 400.jei pasakytu kad dirba kokie 150-200 darbuotoju,tai gal ir patikeciau.bet tikrai ne 400.is matyto vaizdo tai isvis gal per visa arena ir susidarytu 50.turbut apytiksliai reik 400 darbuotoju kad pabaigt arena,o dabar stena su keliom desimtim.
Comment
-
Parašė Kepas Rodyti pranešimąNa jei Krokas lankėsi gruodžio pradžioj ir šiandien ir pastebėjo skirtumą tik grindis, tai gal mes lankomės ne toje pačioje arenoje...
Aš nuo gruodžio pabaigos ten beveik kiekvieną dieną būnu arenoje ir skirtumus tikrai pastebiu, žymius skirtumus...
Gal taip yra, nes aš ten nuosekliai viską matau, o ne mėnesio skirtumu...
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąTiesiog, žmonės, tame, ko negali įtakoti, bando įžvelgti teigiamų dalykų ir nekeiksnoti visų iš eilės. Kas iš tavo kritinio mąstymo ir arogantiško jo reiškimo čia?Ar tavo, ar tų "naivuolių" komentaro reikšmė, ar įtaka kokiems nors procesams - ta pati. Tai koks skirtumas?
Todėl, apskritai, geriausia būtų susilaikyti nuo komentarų, kurie nieko naujo nepasako.
Comment
-
http://www.fotoskrydis.lt/kaunas-zalgirio-arena-2011/
Tesiame arenos progresavimo ciklą iš paukščio skrydžio.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė Aštrusis_dantis Rodyti pranešimąKai tamstelė sugebėsite man atsakyti ką naujo pasako jūsų komentaras tada gal ir bus įdomu su jumis padiskutuoti. Vadovaujantis jūsų logika visos internetinės (ir ne tik) diskusijos neturi prasmės jei tai valdžia neapdovanoti žmonės (toks ciniško homosovieticus mąstymas). Jei tamstai nėra jokio skirtumo tai ką gi čia tamsta veikiate? Gal eikite kur nors viena kryptimi į savo skirtumą, nes kaip čia švelniau išsireiškus - ne jūsų suknistas reikalas ir ne jums nurodinėti rašyti man komentarą ar ne. Taigi linkiu jums geros dalies ieškant "reikšmingų" dalykų.
Dėl 400 darbuotojų, spėju, turėta omeny, kad apskritai prie visų arenos darbų šiuo metu dirba maždaug tiek žmonių. Jei vienu metu tiek dirbtų - būtų gana įspūdinga
Comment
Comment