Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą"Žalgirio" arena jau šildoma
http://www.15min.lt/naujiena/miestas...dyti-42-129029
Įdomu kaip bus šildoma dujomis ar elektra?
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąJei atliekami paleidimo derinimo darbai, tai nereiškia kad šildoma.
Įdomu kaip bus šildoma dujomis ar elektra?
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąElektra sildyti "ypac" pigu dujos irgi nepasizymi mazais sildymo kastais
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąAtsakymo nesupratau.
jei sildys elektra bus debilai
Dujos dar nieko variantas (ivertnus ekologijos ir kainos santyki )
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąAtsakymas paprastas:
jei sildys elektra bus debilai
Dujos dar nieko variantas (ivertnus ekologijos ir kainos santyki )
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa kiek pamenu tai yra pirmame tilte nuvestos ir miesto šildymo trasos. Tad manau kad šildymas yra miesto, t.y. šeco..
Comment
-
Parašė WooHoo Rodyti pranešimąNa jei čia iš arenos lauko viskas padartyta, tai turiu pasakyti, kad baisi ta arena..
Nelabai stipriai skiriasi nuo šalia stovinčio garažo..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Kaip suprantu , tai langai dar ne visur sudeti ? ar man tik taip atrodo ? Tai idomu koks tikslas sildyti ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKaip suprantu , tai langai dar ne visur sudeti ? ar man tik taip atrodo ? Tai idomu koks tikslas sildyti ?
Pradėjus vidaus įrangos darbus Nemuno saloje iškilusioje Žalgirio arenoje, prireikė pliusinės patalpų temperatūros. Todėl atlikti pirmieji šildymo įjungimo bandymai, kurie buvo sėkmingi."Rūmai jau užsandarinti. Šilumos mazgas veikia, todėl statybininkai gali sutelkti jėgas ir intensyvinti darbus, kad arena būtų pastatyta kokybiškai ir laiku", - sakė šią svarbiausią pastaraisiais metais miesto savivaldybės pastangomis inicijuotą ir didžiąją dalimi jos finansuojamą statybą kuruojantis Kauno miesto mero patarėjas Vygantas Gudėnas.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
http://tv.delfi.lt/video/iNKo0XbZ/
Anksčiau jau buvo patalpinta ši nuoroda. Matosi, kad kažkiek šildoma (aišku, tokiai erdvę sušildyti su tokiu įrenginiu sunku). Taigi, turbūt kažkiek arenos jau užsandarinta, mano nuomone.
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKaip suprantu , tai langai dar ne visur sudeti ? ar man tik taip atrodo ? Tai idomu koks tikslas sildyti ?
Comment
-
Parašė woofer Rodyti pranešimątoks tikslas,kad darbininkams reik dirbti prie + temperaturos.nors ir nevisi langai sudeti.idomu ar tu noretum dirbti prie - 10.kai silta tai ir greiciau dirbama.o kai salta tai reik kas puse valandos petraukas daryt.
Comment
Comment