Va vakar pasivaikščiojom po kauno arena. Tai vaizdas tikrai geras. Palyginus su klaipėdos, tai nesijaučia toks pigumo jausmas. ir va keleta nuotraukėlių fasadų Dar palangių išorinių nėra, tai nėra atmušimo.
Na jei čia iš arenos lauko viskas padartyta, tai turiu pasakyti, kad baisi ta arena..
Nelabai stipriai skiriasi nuo šalia stovinčio garažo..
Na atsiprašau, bet bukumas žmonių tai neišpasakytas... Kai atidarys areną ir tuomet tokią pamatysi tai tada ir myžčiok atsiprašant. Aiškiai matosi, kad langai dar net iki galo nesudėti ir liejasi ašaros bala žino ko
Kaip suprantu , tai langai dar ne visur sudeti ? ar man tik taip atrodo ? Tai idomu koks tikslas sildyti ?
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Kaip suprantu , tai langai dar ne visur sudeti ? ar man tik taip atrodo ? Tai idomu koks tikslas sildyti ?
Žurnalistiniai išvedžiojimai:
Pradėjus vidaus įrangos darbus Nemuno saloje iškilusioje Žalgirio arenoje, prireikė pliusinės patalpų temperatūros. Todėl atlikti pirmieji šildymo įjungimo bandymai, kurie buvo sėkmingi.
"Rūmai jau užsandarinti. Šilumos mazgas veikia, todėl statybininkai gali sutelkti jėgas ir intensyvinti darbus, kad arena būtų pastatyta kokybiškai ir laiku", - sakė šią svarbiausią pastaraisiais metais miesto savivaldybės pastangomis inicijuotą ir didžiąją dalimi jos finansuojamą statybą kuruojantis Kauno miesto mero patarėjas Vygantas Gudėnas.
Bandymai atlikti, šilumos mazgas veikia, bet niekur nebuvo paminėta, kad arenoje šildymas yra įjungtas pastoviai ar arena šiuo metu pastoviai šildoma.
Anksčiau jau buvo patalpinta ši nuoroda. Matosi, kad kažkiek šildoma (aišku, tokiai erdvę sušildyti su tokiu įrenginiu sunku). Taigi, turbūt kažkiek arenos jau užsandarinta, mano nuomone.
toks tikslas,kad darbininkams reik dirbti prie + temperaturos.nors ir nevisi langai sudeti.idomu ar tu noretum dirbti prie - 10.kai silta tai ir greiciau dirbama.o kai salta tai reik kas puse valandos petraukas daryt.
toks tikslas,kad darbininkams reik dirbti prie + temperaturos.nors ir nevisi langai sudeti.idomu ar tu noretum dirbti prie - 10.kai silta tai ir greiciau dirbama.o kai salta tai reik kas puse valandos petraukas daryt.
Čia ne tik dėl darbininkų, o ir dėl to, kad prie minusinės temperatūros neatliksi kai kurių darbų, tad jei norima, kad darbas nestotų ir kamšo tas skyles kur langų nėra, kad tik būtų galima toliau dirbti ....
Comment