man regis g-shock norėjo pasakyti, kad nevisi galės matyti patį kubą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2010-2011m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąman regis g-shock norėjo pasakyti, kad nevisi galės matyti patį kubą
http://www.basketnews.lt/foto/ziureti-10752.html
Visgi šioje nuotraukoje pagal žemyn besileidžiančių kėdžių atlošus aiškiai matosi, jog fotografuota stovint. kėdė turėtų būti šiek tiek žemiau ir tolėliau. O kadangi stogo konstrukcijos yra arti, tai tas nedidelis pozicijos skirtumas smarkiai keičia matomumą, tad logiškai mastant, kubo ekranai turėtų būti gerai matomi ir prasčiausiose arenos vietose
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąKaip kubas gali maišyt kažką? Ar kas gali maišyt matyti kubą?
Atvaizdas
You've got one life! Live it!
Comment
-
Pritariu kaunieciui ir jo samprotavimams, kad kubas tikrai turi buti matomas is paciu paskutiniu eiliu. Netikiu, kad architektas galetu "susimauti" sioje srityje, nes ziurimumo prasme arena yra puiki. O del prieaklumo, tai ne vienas cia toks tikrai yra ir dar akiniu nenesiojantys . Musu vietos bus pirmasis sektorius, uz negalia reikia juk susimoketi daugiau
Comment
-
Parašė Escoro Rodyti pranešimąduociau as per ausi architektui uz miesto veido bjaurojima... sakykit jus ka norit, arena is isores yra baisi, kaip pusiau nebaigtos statybos... suprantu, kad darbai su fasadu dar nebaigti, bet kiek sneketa, kad visos nedengtos zonos bus dengiamos kazkokiu tinklu, kuris mano nuomone isvaizdos kardinaliai nepakeis.. ne viena arena praziurejau internete ir tokiu sprendimu, kaip atviro viso 6 auksto su agregatais niekur nemaciau... guodziates jus patys sau, sakydami, kad arena is to ar ano kampo ziurisi tikrai neblogai.. nu nors uzmusk, bet is visu kampu ji slyksti.. ir tai mano nuomone, kuria tik isakau, bet neprikaisioju.. beje del vidaus priekaistu neturiu, vidus puikus.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąFiat Multipla irgi kažkas kūrė kaip "meną"... O Multipla talpi ir funkcionali iš vidaus....
Comment
-
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąFiat Multipla irgi kažkas kūrė kaip "meną"... O Multipla talpi ir funkcionali iš vidaus....
Comment
Comment