Tokia pati mintis i galva sove kai perziurejau nuotraukas ;D
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Hm, man tik klausimas del teleskopiniu tribunu. Ziurint i arenos vizualiacija ir viduje, skiriasi isdestymas ju. Turiu omenyje, po desne puse, kur yra teleskopines tribunos yra tarpai tarp ju, o vizualiacijose nera. Gal dar dastatys tribunas i tuos tarpus ar paliks?
Vos ne is to paties kampo vizualiacija palyginimui.
Man ten labaiu panasu i iejimus tarnybiniam personalui, kaip ir pvz pakelta tribuna ivaziuoti furom.
Dar syki paziurejau ir manau tu teisus, nes ten tose tribunose kur salia tarpai sudetos ir apsaugines tvoreles, tad reiskias cia galutinis variantias. O gaila, pradiniame variante buvo kitaip pavaizduota ir mano nuomone geriau. Tie tarpai nelabai vietose mano nuomone.
Hm, man tik klausimas del teleskopiniu tribunu. Ziurint i arenos vizualiacija ir viduje, skiriasi isdestymas ju. Turiu omenyje, po desne puse, kur yra teleskopines tribunos yra tarpai tarp ju, o vizualiacijose nera. Gal dar dastatys tribunas i tuos tarpus ar paliks?
Vos ne is to paties kampo vizualiacija palyginimui. Atvaizdas
Tie tarpai palikti zaidejams patekti i sale ir is jos i rubine, gausis tiesiai i zaideju suoliukus. Tad savaime aisku, kad tarpai nebus uzstatomi kedemis. Ir manau labai teisingas sprendimas, neiprastas, nei is paciu kampu, nei per viduri vienas isejimas. Sioks toks isskirtinumas ir patogumas. P.S. Vidus atrodo tikrai gerai, stulbina tokia milziniska erdve, bus sunku priprasti nuo mazos halytes, prie tokios arenos. Bet nieko, priprasim Noretusi pamatyti, kaip atrodo zalgirio rubine, nes kaip isivaizduoju bus irgi nereali.
Man atrodo, kad po keliu metu, kai isilies i bendra vaizda viskas atrodys puikiai... idomu kada ta parkinga baigs, taip greit pradejo ir dabar sustojo kazkaip.
Areną Kaune statanti Telšių bendrovė "Vėtrūna" šiuo metu yra atlikusi 85% darbų. "Žalgirio" vardą gavusioje arenoje dar trūksta vandens ir nuotekų, šildymo, vėsinimo ir vėdinimo sistemų. Taip pat reikia suskubti instaliuoti gaisro ir apsaugines signalizacijas, valdymo sistemas, plėsti elektros tinklus. Pabaigus darbus dar prireiks 2-3 savaičių, kol objektą įvertins valstybinė komisija.
"Vėtrūnos" atstovai tikina, jog iki liepos pradžios Kauno arena bus užbaigta. Liepos 6 d. arenoje jau numatytos pirmosios rungtynės. Europos krepšinio čempionato pusfinalių bei finalų rungtynės, į kurias jau parduodami bilietai, šurmuliuos rugsėjo viduryje.
Comment