Komentuokit, įkelkit nuotraukas iš šiuo metu Kaune renovuojamų daugiabučių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų renovacija
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlemta žūti šiai temai, nes yra kita tema
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąMano tikslas yra parodyti gyventojams, kaip atrodo tie namai. Galbūt jie paims pavyzdį.
Būčiau labai dėkingas dėl nuotraukų
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąMano tikslas yra parodyti gyventojams, kaip atrodo tie namai. Galbūt jie paims pavyzdį.
Būčiau labai dėkingas dėl nuotraukų
Comment
-
antitotalitarizmus
Topoliu g. 2 namo renovacijos pradzia, pirmu pastoliu pastatymas
Paskutinis taisė antitotalitarizmus; 2010.10.07, 20:09.
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąTen toj vienoj foto cia tik man atrodo ar istikro tie balkonai kreivi?
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąTen toj vienoj foto cia tik man atrodo ar istikro tie balkonai kreivi?
Comment
-
buvau agitaciniame pristatyme, kurį surengė kauno savivaldybė. šiuo metu kaune planuojama renovuoti ne atskirus namus, o kvartaliukus.
tokį kvartaliuką sudaro ~ 10 namų pakabintų ant vieno šilumos tiekimo vamzdžio.
1.visi kvartalo namai turi sudaryti bendrijas (savivaldybė finansuoja dokumentų parengimą)
2.pirmiausia apšiltinami namai
3.pagal pagerėjusias šilumos sunaudojimo sąlygas paskaičiuojamas ir keičiamas vamzdynas ir įvadai (šiluma, vandentiekis, dujotiekis)
4.sutvarkoma kvartalo infrastruktūra (automobilių stovėjimo aikštelės, žaidimų aikštelės, želdiniai)
mano galva planas geras ir turėtų veikti, bet tam reikia:
atimti šildymo lengvatas iš pensininkų ir padidinti tikslinę valstybės dotaciją
Comment
-
Įliesiu dozę skepticizm: šitas kvartalų renovacijos projektas Kaune pradėtas prieš metrus, pernai balandžio 20 dieną. Ir kol kas nė vienas kvartalas nepareiškė noro renovuotis...
Ko gero be šito
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąmano galva planas geras ir turėtų veikti, bet tam reikia:
atimti šildymo lengvatas iš pensininkų ir padidinti tikslinę valstybės dotaciją
P.S. Kažkaip prisiminiau š.m. metų sausį per vieną lietuvišką TV kanalą matytą pensininkę iš Kauno : "Kur ta mūsų valdžia žiūri, ką tas Kubilius sau galvoja ... Tokios kainos už šildymą... Tegul atpigina, mes juk negalim išsimokėti, šildymas bent dvigubai pigesnis turėtų būti. Jei valdžia neatpigins šildymo, tai reikės iš viso nemokėti " ...
Comment
Comment