Bet galima paklausti kiek buvo bandymų pakeisti kažką kardinaliai tokio masto objektuose. Irgi turbūt nelabai buvę, tad...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąLaikykitės už triusikų... Kintų g. 13 projektas PP:
- 2 patinka
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąCinizmo viršūnė ir apgailėtinas požiūris. Tik tokių žmonių dėka esam posovietinė šalis.
Kai aš sovietmečio toli gražu nematęs, tai tikrai juokinga skaityt.
O šiaip atvirkščiai, būtent dėl tokių kaip tu dar jaučias sovietinis dvelksmas.
Šiaip man tobuliausias variantas jei nuo NMC būtų statomi aukšti pastatai ir gilyn į Šnipiškes žemėtų, o prie Žalgirio g. jau būtų tik tokie žemaūgiai jaukūs projektėliai.
Comment
-
Tobuliausias variantas, jei butu atiduota visa svari isvalyta teritorija, su 0 gyventoju, plynas laukas ir visi geriausi pasaulio architektai galetu ant ispuoseletos infrastrukturos lieti savo fantazijas mazais kvartaliukais-perliukais. O bet taciau - musu atveju lygiai 1 mln kliuciu tam igyvendint. Lyginant su kai kuriu svajonem, net Elonas Maskas stovi tvirtai ant zemes it Cheopso piramide
Kadangi zinau 4 trobas, kuriame tam trikampyje gyvena zmones ir zinau kokias norais jie "linke" kas parduoti, tai siulau nusiimti rozinius akinius grizti atgal i realybe. Bet zinoma, niekas negali paneigt sito plakato zodziu:
Paskutinis taisė Milwaukee; 2019.05.11, 15:13.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąTobuliausias variantas, jei butu atiduota visa svari isvalyta teritorija, su 0 gyventoju, plynas laukas ir visi geriausi pasaulio architektai galetu ant ispuoseletos infrastrukturos lieti savo fantazijas mazais kvartaliukais-perliukais. O bet taciau - musu atveju lygiai 1 mln kliuciu tam igyvendint. Lyginant su kai kuriu svajonem, net Elonas Maskas stovi tvirtai ant zemes it Cheopso piramide
Kadangi zinau 4 trobas, kuriame tam trikampyje gyvena zmones ir zinau kokias norais jie "linke" kas parduoti, tai siulau nusiimti rozinius akinius grizti atgal i realybe. Bet zinoma, niekas negali paneigt sito plakato zodziu:
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai dvasingi medinukai mus dar ilgai ir nuobodžiai džiugins?
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Šiaip man tobuliausias variantas jei nuo NMC būtų statomi aukšti pastatai ir gilyn į Šnipiškes žemėtų, o prie Žalgirio g. jau būtų tik tokie žemaūgiai jaukūs projektėliai.
Kol miesto savivalda neįgali, o vyrauja laukinio kapitalizmo ideologija su visuomeniškumo imitacija, tol statys kas gali, kur gali, ir kas pelningiau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Anksciau ar veliau bus keliai, sviestuvai, saligatviai. Tikiuos pravalys ir tuos, kurie ant valstybines zemes visokius tvorgalius susistate. Jei stadiono laukiam 30m, tai prie Skanseno tvarkos pridek dar viena nuli
Comment
-
Dar vienas potencialus Korių lygio šedevras...
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąKadangi zinau 4 trobas, kuriame tam trikampyje gyvena zmones ir zinau kokias norais jie "linke" kas parduoti, tai siulau nusiimti rozinius akinius grizti atgal i realybe. Bet zinoma, niekas negali paneigt sito plakato zodziu:
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąDar vienas potencialus Korių lygio šedevras...
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
paaiskink man tu zmoniu logika. Kodel jie nenori persikelt is savo šūdtrobių i normalu busta? Kodel ir kam jie ta savo turta laiko? Ar laukia krizes kai jis nuvertes ar nebesupranta, kad nelabai jau yra kur augti zemes kainai toje vietoje?
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
paaiskink man tu zmoniu logika. Kodel jie nenori persikelt is savo šūdtrobių i normalu busta? Kodel ir kam jie ta savo turta laiko? Ar laukia krizes kai jis nuvertes ar nebesupranta, kad nelabai jau yra kur augti zemes kainai toje vietoje?
- 2 patinka
Comment
-
Mano kuklia nuomone, kuri remiasi kiek labiau issivysciusiu saliu pavyzdziu, tai miestas turetu sitiems gyventojams siulyti parduoti jam savo trobas uz adekvacias kainas arba persikelti gyventi nemokamai kazkur kitur. Susirinkt tuos sklypus turint kazkoki bendra teritorijos vystymo plana ir paskui ieskoti ivestuotoju kas apsisprestu ten statyti.
Nes manau ir durniui aisku kad verslas tu trobu po viena nepirks tam kad jas laikytu desimtmeti su intencija kada nors veliau kazka statyt, nes uztenka kad kazkas vienas savo garazo neparduotu ir planai liks planais o verslas giliam minuse.
- 4 patinka
Comment
-
Uzvarys tukstanciu butu toj zonoj ir zymiai patrauklesnej, kaip kad uz LINKMENU fabriko, prie RIMI parduotuves Zalgirio gatves, YIT ir t.t.. Ju bus tukstanciai visai netoliese ir su padoria kaiminyste, normalia infrastruktura, parkingais ir t.t.. Todel kaip ir sakiau, artimiausius 50 metu dar pabukime ramus Mane nustebino siek tiek Numaviciaus intervecija i ta projekta. Holy shit, nezinau, kiek man turetu primoket, kad ten gyvenciau. Bet kiekvienam savo, galiu tik uz save pati kalbet.
Comment
Comment