Aš tai norėčiau, kad apstatytų stambiais kaip Dubajuje dangoraižiais įvairios architektūros.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
O aš norėčiau, kad būtų stambiais ir smulkiais daugiabučiais apstatomas šis rajonas. Jeigu dar kas ko nors norėtumėt, nesikuklinkit ir rašykit savo norus čia, nes tikrai visiems labai įdomu.
O šiaip rimčiau, tai Cozy life atrodo gana gerai, nors dėl laminato sutikčiau. Geriau jo tiesiog nebūtų. Dar įdomi šiaip pastato lokacija - apsupta medinukų. Bus vienas unikalesnių daugiabučių šiuo požiūriu Vilniuje. Ateityje, gerėjant viso rajono kontingentui, vienas geresnių apskritai.
Comment
-
Su laiku suviškins visą šitą Šanchajų. Ir tuo geriau, nebus medinių šikanų lauke už 200m nuo Konstitucijos prospekto.
Yra dar kita kultinė vieta, abiejose kelio pusėse
https://www.google.com/maps/@54.7024...7i13312!8i6656
https://www.google.com/maps/@54.7036...7i13312!8i6656
Seni kadrai tai kaip pasakų trobelės lyginant su dabartine realybe po gaisro ir su medžiais vietoje stogo.Paskutinis taisė Arunasx; 2021.04.02, 21:19.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą“ Dar įdomi šiaip pastato lokacija - apsupta medinukų. Bus vienas unikalesnių daugiabučių šiuo požiūriu Vilniuje.”
Jo, tikrai, su tokia medinukų kaimynyste ten galima žuvų rūkyklas atidarinėti. Ir gatvės pavadinimas tinka - Kintų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Palinkėkim jam kuo greičiau prarasti tokį unikalumą
- 1 patinka
Comment
-
Kai kurie sako jau iš vizulkių matosi, kad k17 bus baisus. Nesutinku, va čia pažiūrėjus man visai neblogai atrodo tie įstiklinti balkonai ir stiklinės balkonų pertvaros. Deja galutiniam variante Anreka balkonus arba apkalė tos pigiom plokštėm arba kažkokia geltona faniera. Jau ne pirmas mano postas apie k17, bet tenka matyt beveik kasdien ir kaskart šlykštu pasidaro. Vėmalų maišą reikia nešiotis einant netoli.
Tai tikrai nėra normalu:
Čia išvis matyt pritrūko plokštės arba buvo atlikusi, tai ai - gerai bus ir taip, px, kad nesueina su viršuj esančia, vistiek pirkėjai akli buduliai perkantys belenką:
Paskutinis taisė Zygis; 2021.04.03, 16:39.
- 4 patinka
Comment
-
Šiaip didžiausias trūkumas (ir nukrypimas nuo vizualizacijos) yra pigiausios įmanomos medžiagos: vietoje tinko, kažkokia pigiausia banguota aliuminio plokštė; vietoje gero berėmio stiklo - kažkoks matyt šiltnamiams skirtas; vietoje normalių metalinių balkonų - vištinyko tinklas.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąŠiaip didžiausias trūkumas (ir nukrypimas nuo vizualizacijos) yra pigiausios įmanomos medžiagos: vietoje tinko, kažkokia pigiausia banguota aliuminio plokštė; vietoje gero berėmio stiklo - kažkoks matyt šiltnamiams skirtas; vietoje normalių metalinių balkonų - vištinyko tinklas.
- 1 patinka
Comment
-
Šitie "genijai" naudoja austinį vielinį tinklą?! http://ekodecor.lt/et/austinis-vieli...as-p14010-2-2/
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąŠitie "genijai" naudoja austinį vielinį tinklą?! http://ekodecor.lt/et/austinis-vieli...as-p14010-2-2/
Čia tas tinklas neva apdailos dalis? Nieko nebesuprantu.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKai kurie sako jau iš vizulkių matosi, kad k17 bus baisus. Nesutinku, va čia pažiūrėjus man visai neblogai atrodo tie įstiklinti balkonai ir stiklinės balkonų pertvaros. Deja galutiniam variante Anreka balkonus arba apkalė tos pigiom plokštėm arba kažkokia geltona faniera. Jau ne pirmas mano postas apie k17, bet tenka matyt beveik kasdien ir kaskart šlykštu pasidaro.
Comment
-
Cozy Life vieta Šnipiškėse visu gražumu (šiaip aš už tai kad visas Šnipiškes užstatytų tokio tipo namukais, o ne Anrekos ar "net" Lithome daugiabučiais). Šalia matosi Šnipiškių aikštės vieta (įdomu kokioj stadijoj ji yra?):
Andrum metropolis:
Šnipiškių perspektyvos, Naujasis skansenas tolumoj:
O čia kampuke įžiūrėsit ir įžymiosios Anrekos kompleksą:
Kintų namai, Kernavės gatvės tiesimas:
Paskutinis taisė Edd; 2021.04.03, 23:39.
- 29 patinka
Comment
Comment