Parašė Gladiator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąTaxi parkas irgi lengvai juda. Maciau sudeti langai su juodais remais virsutiniame aukste. Dar hannerio sklypas uz Naujininku tilto. Zodziu biuru ir Naujamiestis nepritruks.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimąIr kuo gi NN buvo vienas sekmingiausiu metu projektu ? Jis tik isoriskai gerai atrodo, visa kita taupyta kur tik galejo.... Net kiemeliu deramai nesutvarke, vien zole paliko....
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąSėkmingas iš Vilbros pozicijos pardavimų prasme. Kiek dar yra projektų kur neužbaigus statybų jau parduota 98% butų. Architektūrine prasme tai ten aišku ekonominis variantas, bet ne toks blogas kaip 90% kitų gyvenamosios paskirties pastatų iškilusių Vilniuje per pastaruosius metus. Manau visi sutiks kad stato pagrinde visokį treshą tai jei vystytojas naudoja apdailai akmens plyteles, o ne stucco ir balkonai stikliniai, o ne pigios vielos tai jau skaitosi gerai, bet jei niekas nestatytu biurų pastatų tai būtu liudesys.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąArba aš nesuprantu Vilbros projekto vietos arba kažkas negerai su ta parko vieta. Nes savivaldybės skelbta vieta yra prie Kauno-Algirdo kvartalo.
raudonai planuojama viesa erdve, melynai Vilbra. Viesa erdve inicijuoja (FB paziurekit) Aukstamiestis. Kartu dar 2 erdves salimais bus sutvarkytos (birzelio 23, vytenio, naugarduko sevcenkos kvartale).
Kas liecia Vilbros biurus ir parkinga, tai klysta kritikuojantys, tiek parkingo, kiek turi nuomininkai mazai kas turi. Del NN draugas architektas nusipirko sau buta, tai labai gyre kokybe. Daug butu irengineja manau zino ka sneka.
Comment
-
Parašė MindaugasR Rodyti pranešimą[ATTACH]7451[/ATTACH]
raudonai planuojama viesa erdve, melynai Vilbra. Viesa erdve inicijuoja (FB paziurekit) Aukstamiestis. Kartu dar 2 erdves salimais bus sutvarkytos (birzelio 23, vytenio, naugarduko sevcenkos kvartale).
Kas liecia Vilbros biurus ir parkinga, tai klysta kritikuojantys, tiek parkingo, kiek turi nuomininkai mazai kas turi. Del NN draugas architektas nusipirko sau buta, tai labai gyre kokybe. Daug butu irengineja manau zino ka sneka.Apie gera kokybe man prasau nepasakokite, esu isigyjes buta 3 etape ir esu labai nusivyles tiek kokokybe, tiek aplinkos sutvarkymu, tiek klientu aptarnavimu kultura. Mano asmenine nuomone Vilbra namu statyti nemoka.
Paskutinis taisė edskaz; 2016.11.27, 14:02.
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimąTai aisku gyre kokybe, negi draugui pasakys kad s... nusipirkoApie gera kokybe man prasau nepasakokite, esu isigyjes buta 3 etape ir esu labai nusivyles tiek kokokybe, tiek aplinkos sutvarkymu, tiek klientu aptarnavimu kultura. Mano asmenine nuomone Vilbra namu statyti nemoka.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąTai kodėl pirkai?Paskutinis taisė edskaz; 2016.11.27, 19:59.
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimąTodel, kad pirmi 2 etapai atrode visai neblogai, bet 3-ias gavosi "kaip visada", sutaupe visur kur tik galejo. Juk kai mokejau avansa pastatyta dar nebuvo.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąSu mažais butais nebūtinai yra bėda. Jeigu geras išplanavimas, tai galima pirkti kelis butus ir sujungti. Taip berods darė Kauno g. loftai.
Comment
-
Parašė wgs Rodyti pranešimąMan irgi labai įdomu, kas pas juos nuėjo ne taip? Labai norėjau ten buto, bet jau tokio mažumo kamarėlių prikliopino tame naujame name, ir dar už tokią kainą, kad teko atsisakyti. Dėl aplinkos nematau ten problemų, kiemai kaip kiemai, maži, bet gražiai susitvarkę, bent jau vasarą buvo...Paskutinis taisė edskaz; 2016.11.29, 22:12.
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimąNa mano butas F korpuse tai pvz. laiptines apdaila kitur geresne ir plyteles ant sienu 1 aukste yra, liftai erdvesni, apsvietimas geriau padarytas 1 ir 2 etapuose. Prastai apsviesta teritorija aplink pati nama (sviestuvas realiai tik prie iejimo i laiptine). Name dar niekas negyvena, o laiptine pirmam aukste jau visa suniuokota (statybininkai ar kas kitas apibraize sienas?). Bute irgi defektu daug buvo, bet ten +/- kazka patvarke, bet keliu dalyku nenori tvarkyti. Lubos pvz is tokiu perdengimo ploksciu tai labai nelygios, stiazke truko, langai subraizyti, duris reguliuoja jau 3 karta bet vis nesureguliuoja tinkamai. Bet labiausiai aisku nuvilia, kad del visko reikia gincytis, to nedarysim, tas kitiem nekliuvo bla bla bla, zodziu moki didelius pinigus o dar reikia irodineti savo tiesa, na tikrai nesitikejau tokio poziurio, tuo labiau, kad antra buta perkam is ju (pirmas - Konarskio g.). Na zodziu zinociau, kad taip viskas bus tai atsisakyciau sito pirkinio tai tikrai.
Dėl laiptinės, tai mano projekte žadėjo perdažyti kai visi pasibaigs remontus. Įdomu ar padarys
Comment
-
Parašė wgs Rodyti pranešimąAčiū už atsakymą, labai įdomu. Projektas didelis, susidaro vaizdas, kad jie pavargo dirbti kokybiškai, pradėjo žaist "o gal nepastebės". Bet deja egzistuoja normos, kurių jie turi laikytis, ir kurių neatitikimas turi būti taisomas. Įdomu koks kontingentas susikraustys į šitus namus. Ar daug nuomos bus.
Dėl laiptinės, tai mano projekte žadėjo perdažyti kai visi pasibaigs remontus. Įdomu ar padarysPaskutinis taisė edskaz; 2016.12.02, 11:46.
Comment
-
http://www.15min.lt/verslas/naujiena...oje-973-729236
"Nauji daugiabučiai Vilniaus Naujamiestyje, tarp Savanorių prospekto ir Žemaitės gatvės, greičiausiai statomi buvusių kapinių vietoje. Tikslių duomenų, kas čia laidoti, nėra, spėjama, jog tai galėjo būti maro aukos. O pati kapinių teritorija gerokai didesnė, joje dar sovietmečiu iškilo daugiabučiai, vaikų darželis, stadionas. Vis dėlto, paveldosaugininkai nematė priežasčių stabdyti naujų statybų.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena/kvadratinis-metras/nekilnojamasis-turtas/nauji-namai-vilniaus-naujamiestyje-kyla-sovietmeciu-sunaikintu-kapiniu-vietoje-973-729236"
Comment
-
Parašė Dogg Rodyti pranešimąhttp://www.15min.lt/verslas/naujiena...oje-973-729236
"Nauji daugiabučiai Vilniaus Naujamiestyje, tarp Savanorių prospekto ir Žemaitės gatvės, greičiausiai statomi buvusių kapinių vietoje. Tikslių duomenų, kas čia laidoti, nėra, spėjama, jog tai galėjo būti maro aukos. O pati kapinių teritorija gerokai didesnė, joje dar sovietmečiu iškilo daugiabučiai, vaikų darželis, stadionas. Vis dėlto, paveldosaugininkai nematė priežasčių stabdyti naujų statybų.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena/kvadratinis-metras/nekilnojamasis-turtas/nauji-namai-vilniaus-naujamiestyje-kyla-sovietmeciu-sunaikintu-kapiniu-vietoje-973-729236"Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąturi buti 6 aukstu pastatas su parkingu. Gyventojai banina, todel projektas sustojo. Bet matant link'e nurodyta antra foto, tai vaizdas nuo maniskes nuotraukos skiriasi, reiskias projektas pajudejo, tai gal ir vyksta kazkas. Gal kiti tures kokios info, kurie dazniau toj zonoj lankosi?
http://www.respublika.lt/lt/naujieno...alanda_dantis/
https://www.capital.lt/lt/parduodama...o-g-20-p165200
Comment
Comment