Čia dar tik projektai. Sklypų ribas galima matyt čia: https://regia.lt/map/regia2?x=582065...ue&sluo_ids=22
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
TARPTAUTINIAME KONKURSE DĖL GERIAUSIOS VERSLO CENTRO LVIVO G. 68A IDĖJOS – „ARCHES“ ARCHITEKTŲ TRIUMFAS
https://structum.lt/straipsnis/tarpt...ektu-triumfas/
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąDėl to kampo - nesuprantu aš tos ttttt isterijos, svarbiausia to kvartalo vieta ir dar viena baisiausių vietų visam NMC? Ok
Kaip absoliuti dauguma žmonių pateks į tą kvartalą iš "NMC" pusės? Iš Lvivo/Linkmenų sankryžos.
Ką pirmą jie matys? Septynių aukštų akliną sovietinio komibloko sieną.
Viskas su tuo tvarkoj? Ok
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąLaimėjęs darbas Lvivo g. 68A:
- 6 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Kodėl tai yra svarbiausia kvartalo vieta? Nes tai yra jo centrinė sankryža (kuri ateityje bus pilnai suformuota pastatu Lvivo 93-99 sklypuose) ir srautų sankirta (NMC - K29/Park Town/Lvivo 68A/Lvivo 93-99 ir KP - Japoniškas sodas).
Kaip absoliuti dauguma žmonių pateks į tą kvartalą iš "NMC" pusės? Iš Lvivo/Linkmenų sankryžos.
Ką pirmą jie matys? Septynių aukštų akliną sovietinio komibloko sieną.
Viskas su tuo tvarkoj? Ok
Comment
-
Nesuprantu tu verksmu del tos aklinos sienos. Gi net tiesiai i ja ziurint akivaizdu, kad langu ir aplamai stiklo projekte netruksta. Jei bus parinktos tinkamis medziagos, visai gerai ji isilies ir bus apsupta pakankamo kiekio stiklo is visu pusiu.
gal nebent noretus kokio nusmailinimo joje. Trikampio formos.
- 1 patinka
Comment
-
Sunkiai žiūrėjosi man visi šitie projektai vizualizacijose nors lygis ir nebuvo blogas. Toks jausmas, kad K29 'koliziejiškas' tūris prašosi daugiau erdvės aplink save. Kai naujas pastatas yra taip arti, šalia esančios erdvės pasidaro mažiau aiškios ir žiūrisi kažkaip keistai, atrodo, kad K29 pastatui yra kiek ankšta. Gal, dar patankinus tas vietas ateityje, viskas atrodys gerai ir gal čia tik pripratimo reikalas.
Laimėjęs dalyvis yra vienas geresnių (nepaistant tos aklinos sienos, kuri man irgi atrodo keistai).Paskutinis taisė VLR; 2022.06.28, 15:12.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Kažkaip neįtikina manęs kad tas kampukas yra svarbiausia viso kvartalo vieta.
Kartais ne ten, kur visi srautai susikerta ir į sankryžą ir centro pusę yra atsukta 7 aukštų aklina siena? Ne? Ok...
Plius dar klausimas ar priešais esantis parkingas nebus užstatytas, kokia nors LVJC plėtra ar pan.
Šiaip apart šitos vietos nieko prieš šitą projektą neturiu, nėra jis nei kažkoks ypatingas, nei blogas, toks "nu ok, sueis...".
- 1 patinka
Comment
-
Nėra taip kad ta siena man pačiam labai patiktų, tikrai ne, tiesiog pastebėjimas kad mėgstate viską išpūsti/užaštrinti, “komibloko siena pačiam kvartalo centriniam taške kur kirsis visi mega srautai ir visi žiūrės į tą baisią sieną”. Tik priminsiu kokia yra realybė - ten ne kažkokia mega sankryža, ten net nėra normalios gatvės kuri kažkur vestų, tai maža vidinė gatvelė-įvažiavimas į parkingą, o atvažiavę viešuoju transportu eis nuo Konstitucijos pr, o ne iš kažkur kur net nėra viešojo transporto. Kad ir koks mega gyvenamas rajonas bus Šnipiškės, pėsčiųjų srautai greičiausiai iš NMC vidaus nebus labai dideli, dauguma vis tiek atvažiuos iš kažkur toliau. Asmeniškai man ta siena “neužmuša” viso šio projekto gerumo. Matysim, gal buvo pastabų dėl šios sienos.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNėra taip kad ta siena man pačiam labai patiktų, tikrai ne, tiesiog pastebėjimas kad mėgstate viską išpūsti/užaštrinti
Tik priminsiu kokia yra realybė - ten ne kažkokia mega sankryža, ten net nėra normalios gatvės kuri kažkur vestų, tai maža vidinė gatvelė-įvažiavimas į parkingą, o atvažiavę viešuoju transportu eis nuo Konstitucijos pr, o ne iš kažkur kur net nėra viešojo transporto.
Kad ir koks mega gyvenamas rajonas bus Šnipiškės, pėsčiųjų srautai greičiausiai iš NMC vidaus nebus labai dideli, dauguma vis tiek atvažiuos iš kažkur toliau.
- 3 patinka
Comment
Comment