Kad sakyčiau LDK, o ne lenkų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Vilniaus miesto užstatymo tankinimą ir aukštingumą
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr gimęs prie Naugarduko, kas yra daugiau nei du kartus arčiau Vilniaus nei Skuodas.
Comment
-
Parašė chmekas Rodyti pranešimą
Jan Brunon Bułhak - labai lietuviski vardas/pavarde. Bet cia ne apie jo tautybe, o apie jo Vilniaus matyma labiau.Post in English - fight censorship!
- 11 patinka
Comment
-
Sėdi ir nesupranti kur ritamės jei augmenija ir stadionas iškeičiamas į tokią tamsią, juodą, pilką, ankštą ir niūrią stiklo bei betono dykynę. Mano nuomone, tai, kaip ir Šnipiškių bokštai yra pats nemaloniausias, nejaukiausias ir labiausiai atstumiantis miesto raidos kelias. Taip grūstis erdve ir gamta išsiskiriančiame mieste... Nors ir ankščiau pro čia dažnai eidavau paskutiniu metu aplenkiu ratu, renkuosi kitus kelius (Kalvarijų g. žymiai įdomesnė, o Tuskulėnų žymiai žalesnė).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą. Nors ir ankščiau pro čia dažnai eidavau paskutiniu metu aplenkiu ratu, renkuosi kitus kelius (Kalvarijų g. žymiai įdomesnė, o Tuskulėnų žymiai žalesnė).
- 9 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąSėdi ir nesupranti kur ritamės jei augmenija ir stadionas iškeičiamas į tokią tamsią, juodą, pilką, ankštą ir niūrią stiklo bei betono dykynę. Mano nuomone, tai, kaip ir Šnipiškių bokštai yra pats nemaloniausias, nejaukiausias ir labiausiai atstumiantis miesto raidos kelias. Taip grūstis erdve ir gamta išsiskiriančiame mieste... Nors ir ankščiau pro čia dažnai eidavau paskutiniu metu aplenkiu ratu, renkuosi kitus kelius (Kalvarijų g. žymiai įdomesnė, o Tuskulėnų žymiai žalesnė).
- 11 patinka
Comment
-
As manau visos Googliaus pretenzijos jau diskutuotos skersai ir isilgai, net visas skyrius butent jam yra atidarytas, tai daugiau nekilnojamo turto sitam formue jam nepriklauso. Mano manymu jo ta uzstrigus kasete tik tersia ir tersia visas temas absurdiskai ilgais komentarais, man asmeniskai tai trugdo, nes as noriu skaityti turini o ne ta pati spama.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąAs manau visos Googliaus pretenzijos jau diskutuotos skersai ir isilgai, net visas skyrius butent jam yra atidarytas, tai daugiau nekilnojamo turto sitam formue jam nepriklauso. Mano manymu jo ta uzstrigus kasete tik tersia ir tersia visas temas absurdiskai ilgais komentarais, man asmeniskai tai trugdo, nes as noriu skaityti turini o ne ta pati spama.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą
Nes apšlapintos nenaudojamo stadiono tvoros kolonos, apleisti sporto rūmai ir apleistas baseinas nebuvo "betono dykynė" ir labai daug žmonių pritraukdavo (uostyti klijus).Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąTik šiandien pastebėjau, kad šeškinės panoramos kuo puikiausiai matomos nuo Žaliojo tilto. Dar vienas sovietinis 2020 metų statybos šedevras į miesto panoramą. O gaila, tiek kultūros paveldo gestapas kovoj... oh wait.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąTik šiandien pastebėjau, kad šeškinės panoramos kuo puikiausiai matomos nuo Žaliojo tilto. Dar vienas sovietinis 2020 metų statybos šedevras į miesto panoramą. O gaila, tiek kultūros paveldo gestapas kovoj... oh wait.
- 1 patinka
Comment
-
Taigi užkliuvo ir tos Šeškinės panoramos. Nepamenu ar jau baigėsi teismai, ar pasirašė susitarimą. Vietiniai ir jau minėtas Tiškus labai daug reiškėsi. O man nuo Žaliojo tilto visai gražiai atrodo. Iš arti tai aišku tie maži langai šiais laikais nesuvokiami. Bet skirtingi žmonės, skirtingi poreikiai.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąLabai malonu matyti kai Šnipiškėse griauna bomžtrobes. Beje, Linkmenų gatvėje pradėjo griauti likusius Naujojo Skanseno teritorijoje esančius pastatus.Paskutinis taisė googleLT; 2020.02.28, 21:05.
- 2 patinka
Comment
-
Iš kur kyla tokia nepagarba nykstančiam išskirtiniui Vilniaus istoriniam palikimui, siekis, jog gyvą istoriją ir kultūrą pakeistų globalizacijos dariniai, kažkokia niūri apkrauta žymiai didesniems miestams skirta Blade Runner ateitis.Paskutinis taisė AudriusV; 2020.02.29, 20:02.Человека, облеченного властью и использующего эту власть в угоду собственных называют самодуром.
- 2 patinka
Comment
Comment