/\ Iki galo man neaišku. Nejaugi čia Krivūlės g. 6? https://citify.eu/krivules-g-6/ Kai kurie motyvai panašūs, tai nebent keitėsi projektas. Ar čia visai kitas? Jei taip, tai kuri vieta? Gal Krivūlės g. 5?
/\ Iki galo man neaišku. Nejaugi čia Krivūlės g. 6? https://citify.eu/krivules-g-6/ Kai kurie motyvai panašūs, tai nebent keitėsi projektas. Ar čia visai kitas? Jei taip, tai kuri vieta? Gal Krivūlės g. 5?
"Aukštasis UžupYs", kaip parašyta capital puslapyje, kažkas naujesnio... "Kiek nusisukusi nuo Subačiaus g. ir yra mūsų projekto gatvė – Krivūlės." - tikriausiai ir bus Krivūlės 6
"Aukštasis UžupYs", kaip parašyta capital puslapyje, kažkas naujesnio... "Kiek nusisukusi nuo Subačiaus g. ir yra mūsų projekto gatvė – Krivūlės." - tikriausiai ir bus Krivūlės 6
Visgi būsiu susimaišęs. Krivūlės g. 6 šitas projektas matosi vienoje vizualizacijoje, tai aš pamaniau, kad čia jis. Šitas projektas yra kitoje gatvės pusėje, o ten maps.vilnius.lt rodo Krivūlės g. 5 rengiamą projektą.
EDIT: ir tikrai geras klausimas - Užupys ar Užupis. Rajonas tai Užupis, bet gal čia ne rajoną mini? Nu arba klaida.
Šito lygtais nebuvo nei forume, nei Citify žemėlapyje. Projektas Polocko g. gale, tarp Kreivojo Skersgatvio ir Olandų g. Tikslus adresas: Olandų g. 55B
Šito lygtais nebuvo nei forume, nei Citify žemėlapyje. Projektas Polocko g. gale, tarp Kreivojo Skersgatvio ir Olandų g. Tikslus adresas: Olandų g. 55B
Tai aišku, ir būtinai tik su vienu duobėtu išvažiavimu. Ir būtinai visos parduotuvės, mokyklos ir darbai turi būti toli, nes kai iš toli visur važinėji, net ledų nusipirkti važiuoji su savo krūta tačka - tas parodo statusą.
Išskyrus viršutinius butus su erdviomis terasomis, likę butai - absoliutus ekonomiškų mažų butelių standartas, dauguma projektų tokie: nuo Pilaitės iki Šnipiškių. Man tik kyla klausimas, ar pavyks jiems nukasti tokią didelę dalį šlaito, neįsikišus vietinei Užupį saugančiai bendruomenei.
Peržiūrėjau planus. Visi butai labai maži, o net ir tų mažų išplanavimai man asmeniškai nėra priimtini. Mažos kišenės...
o ko čia norėti, aukščiau ant kalvos irgi ne aukščiausios kokybės daugiabučiai.
Puikiai derinsis prie esamų, o ir kontingentas bus jaunuoliškas - kam patogi vieta svarbiau nei kažkokie kokybiniai parametrai.
Comment