https://luckyhomes.lt/en/kvartiry/
Čia gal tik man vienam juokinga pasirodė... bet tuo pačiu ir erzina tokios detalės.
O ko tikėjotės, kai vystytojas iš Ukrainos, viskas daroma pagal pačias geriausias ukrainietiškas praktikas.
Bet visumoje man projektas atrodo tikrai gerai - solidūs spalvų deriniai, medžio/medžio imitacijos apdailos detalės, komercija pirmame aukšte, tamsus klinkeris - kaip tokiai vietai tikrai nepagailėjo, daugelis projektų miesto centre (patys žinot kieno) atrodo žymiai prasčiau. Plius, jeigu vystytojas darys tą vijoklinį sienos apželdinimą - išvis respektas, kiti galėtų pasimokyti:
Ir cia jus ivertinot is renderiu? Palaukit,jie dar nieko nepastate. Kai ukrai padarys apdaila, tai ir vertinsim. Kolkas as pasitikejimo jais turiu 0.
Gal šventas naivumas iš mano pusės, bet ar dažnai vystytojai keičia fasado apdailą jau paleidę pardavimus? Tai jau išeitų kaip ir sukčiavimas, tą turėtų kontroliuoti įstatymai.
Gal šventas naivumas iš mano pusės, bet ar dažnai vystytojai keičia fasado apdailą jau paleidę pardavimus? Tai jau išeitų kaip ir sukčiavimas, tą turėtų kontroliuoti įstatymai.
Labai didelis naivumas, vizualizacija nieko nereiškua - tai tėra vizija, nes nei tu orginalaus klinkerio teksturas gausi, nei ką. Ir išduosiu dar vieną mažą paslaptį - jas daro ne architektai.
Comment