Kodel daugumai kliuna tie sumazinti langai? Musu klimato salygom langas iki grindu yra vien nepatogumas, nes vasara karsta, ziema - salta. Ivertinus tai, kad dauguma butu jokio vaizdo netures (langai i langus ziures), mazesni langai siuo atveju pliusas tiek del privatumo, tiek del silumos nuostoliu.
Sorry,bet tavo įvardytos problemos yra praeito dešimtmečio. Yra būdu šiais laikais, kaip išlaikyti pastovią temperatūrą visus metus.
Čia iš serijos, kam pirkti Ferrari, jei dujų negalima įsimest
Pažįstami gyvena bute, kur didžiajam kambaryje yra vitrininiai stiklai nuo grindų iki lubų, iš trijų pusių. Vasarą tikrai prišildo. Bet žiemą šildymo nejungia maždaug iki lapkričio pradžios. Ir tikrai ne dėl to, kad taupo
Dažnas atvejis, kai perkama pigiau, nei nurodytos kainos. Be to, jos gali ir koreguotis, atsirasti tipo akcijų. Bet šiaip tikrai, žiauriai čia jie.
Tiesiog naudojasi situacija kai galim iš situacijos išspausti max, bet kas bus su naujais projektais nuo sausio 1 d...mano turimomis žiniomis bankai riša naujiems projektams mažiesiems vystytojams į kuria puse kainos tada pasisuks?
Buvau su vienais vystytojais praeita savaite susitikes tai jie karšligiškai ieško projekto su statybos leidimu tai jie man sake...beliks tik kredito unijos...pagyvensim pamatysim kaip ten bus po Naujújú...
Buvau su vienais vystytojais praeita savaite susitikes tai jie karšligiškai ieško projekto su statybos leidimu tai jie man sake...beliks tik kredito unijos...pagyvensim pamatysim kaip ten bus po Naujújú...
Patys bankai tikrai taip nedarys, jeigu vyksta pardvimai. Nebent stoja pardavimai ir prognozuojamas kainų smukimas.
Comment