Santakos parko darbai: atnaujinti stulpeliai, klojami šaligatviai. Borteliai beje akmeniniai. Ruošiamasi ir aplinkinių gatvelių asfaltavimui. Tik galėtų tose gatvelėse atidengti esamą akmenų grindinį. Ten eismas vis tiek nulinis, o vaizdas būtų puikus.
Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
KTU spalį į rinką išleis arti 13 700 kv. metrų nenaudojamų patalpų miesto širdyje.
Visi šie pastatai puikiai visiem žinomi, dažnai matomi bei pačiame miesto centre, tad smagu žinoti, kad yra tikimybė, jog kitais metais šiuos pastatus nusipirkę verslininkai juos restauruos ir parduos/nuomos ar kt.
Kurie tai pastatai:
Laisvės al. 55 (plotas 2669,68 kv. m, buvęs Ekonomikos ir verslo fakulteto pastatas, Pieno Centro rūmai): Google Streetview
Gedimino g. 43 (plotas 1477,32 kv. m, buvęs Humanitarinių mokslų fakulteto pastatas): Google Streetview
Kęstučio g. 27 (plotas 7033,18 kv. m, buvęs Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto pastatas): Google Streetview
Kęstučio g. 8 (plotas 1812,12 kv. m, buvęs Ekonomikos ir verslo fakulteto pastatas): Google Streetview
Mickevičiaus g. 39 (plotas 703,92 kv. m, buvęs bendrabutis): Google Streetview
Sėkmingai pardavus gal Pieno Centro rūmai pagaliau bus tinkamai renovuoti.. Vieta bene matomiausia Kaune, pastatas taip pat nuostabus, o būklė apgailėtina..
Aš ir manau, kad Kaunas dar nepasiruošęs verslyninkų investicijoms centre. Bus kaip su Barščio buv. Policijos komisariatu
Kaunui svarbu, kad žmoniem butų patogu privažiuot su mašina ir NEMOKAMAI pasistatyt.
Kolkas verslynikai ir kitas elitas vertina kitas vietas:
Aš ir manau, kad Kaunas dar nepasiruošęs verslyninkų investicijoms centre. Bus kaip su Barščio buv. Policijos komisariatu
Kaunui svarbu, kad žmoniem butų patogu privažiuot su mašina ir NEMOKAMAI pasistatyt.
Kolkas verslynikai ir kitas elitas vertina kitas vietas:
Salos sutvarkymo projektas. Pakankamai iš oro, nepaisant ten kažkokių praeities konkursų. Vėl Natkė. Dar keistoka, kad realiai nesulaukta naujųjų tiltų laimėtojo, nes stipriai koreaguotų šį projektą.
pagal Salos sutvarkymo nuotraukas Mokslo muziejus nebera visas po zeme, o bent vienas aukstas is visu pusiu yra iskiles virs zemes pavirsiaus. Zodziu, jis bus maziau pasislepes nei anksciau skelbe.
Kas del idomybiu, tai plane planuojami man du negirdeti dalykai: pakelta apzvalgos aikstele salos kraste, ir naturalioje ilankeleje planuojamas irengti lauko baseinas su papludimiu. Lauko baseino matmenys ~10m x 30m, nelabai didelis, turetu buti 25x50m kad uztektu Kauno miestui.
Keista tiek laiko dar niekas nieko neprašė apie šį projektą prie pilies žiedo kuris jai forume buvo pasirodęs ankščiau. Mano žiniomis jaubent geros 2 savaitės ši iškaba kabo. Sorry už kokybę, iš pravažiuojančio automobilio daryta foto.
Comment