...eisiu daužyt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Lietuvos“ viešbučio rekonstrukcija į gyvenamą namą Laisvės al.
Collapse
X
-
Pastato seimininkiu iskirtinis bruozas - stikliniai fasadai. Joms atrodo kad graziau uz stikla nieko nera. Net neabejokit kaip viskas atrodys...., dar vienas Omnitel Dar siek tiek ir Laisves aleja vadinsim stiklo aleja. O kas baisiausia kad visi nepapirkamieji valdininikai i tai uzmerkia akis.Kaunas - lėtai bet užtikrintai...
Comment
-
Pats stiklas nėra blogai (dar priklauso koks stiklas ir kaip visas projektas pateikiamas). Stiklas didelėms kontrukcijoms suteikia lengvumo, jos netampa griozdiškomis ir niūriomis. Ir aš nesivaikau bendros nuomonės, sakau, kaip man atrodo. Tik Laisvės alėja nėra tinkama vieta tokiam objektui.
Apmaudu, kad tokie projektai Laisvės alėjoje vykdomi be įžymiosios Architektų tarybos trukdžių, o, štai, dangoraižių projektas, kurio architektūrai priekaištų, beje, nėra, stabdomas. Ir tai tik vienas iš pavyzdžių.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.07, 01:26.
Comment
-
man tai įdomu kaip čia taip gaunas, kai kas sugalvoja kokį pastatuką, ar kažką panašaus į dangoraižį amžinai atmetama, kaip netinkami projektai, darkantys pokario architektūra dvelkiantį Kauną bei naikinantys jo autentiškumą, o poto boom ir Laisvės alėjoj pridygsta stiklinių šiltnamių gan netikėtai puikiai įsipaišančių į visą tą nedarkomą vaizdą...
Comment
-
4-tame XX a. dešimtmety čia buvo trijų - keturių aukštų „Kęstučio“ viešbutis. Apie 1965-1970 m. pastatas makabriškai „modernizuotas“, pristatant penktą aukštą. Tada viešbutis buvo vadinamas „Lietuvos“ viešbučio filialu (pagrindinis „Lietuva“ buvo Daukanto gatvėje dab.„Metropolis“). Po 1990 m. pastatą atgavo buvę savininkai. Su kuo sietinas pavadinimas „Monela“ – nežinau. Tačiau, kaip sako Liūtas, buvo ir toks pavadinimas.
Įdedu porą nuotraukų, kuriose truputį matosi „Kęstutis“:
1. Dešinėje foto pusėje matosi dalis pastato su užrašu „Kęstučio viešbutis“.
2. Tolumoje kairėje matosi viešbučio pastatas šlaitiniu stogu:
Paskutinis taisė jRamke; 2007.10.02, 08:52.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąPuikus architektūrinis sprendimas Nekonstekstualumo urbanistikos konkurse laimėtų pirmąją vietą, garantuotai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąJatsuktas į fasadinę gatvės dalį...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
ilestmort
Puikus architektūrinis sprendimas Nekonstekstualumo urbanistikos konkurse laimėtų pirmąją vietą, garantuotai.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąJuokauji, gal? Čia kaip daugiaukštis "skladas" ir dar atsuktas į fasadinę gatvės dalį...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimągal kas patikslins- tai cia bus viesbutis+butai ar viesbucio nebeliks? Nesinoretu tiketiWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment