Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Nuosavų namų statyba

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Missoni Rodyti pranešimą
    Perkūno al. 76. Kadaise buvęs B. Lubio namas. Padaryta nemaža rekonstrukcija
    Baisu. Dvinys šitam šedevrui: https://www.google.com/maps/@54.9030...oASAFQAw%3D%3D

Comment

V. Mykolaičio-Putino g.
      Click image for larger version

Name:	480970325_1201784901493527_1232725829571804307_n.jpg
Views:	1321
Size:	90,7 kB
ID:	2188962 Click image for larger version

Name:	484827328_1201785524826798_8990962443928056437_n.jpg
Views:	1327
Size:	512,0 kB
ID:	2188963 Click image for larger version

Name:	484555194_1201785481493469_7921587890797204892_n.jpg
Views:	1323
Size:	478,5 kB
ID:	2188964

Comment

Čia tikrai privatus namas? Aš jo nuotraukas esu kėlęs į daugiabučių temą.
        Keliauju per Lietuvą

Comment

Parašė Missoni Rodyti pranešimą
          Čia tikrai privatus namas? Aš jo nuotraukas esu kėlęs į daugiabučių temą.
          Gal ir daugiabutis (?) Man iš pirmo žvilgsnio pasirodė kad nuosavas.

Comment

Bet kaip tame rajone tie Natkevičiaus projektai neatitinka laiko ir aplinkos dvasios. Dar keli ten tokie stovi, kurie nors ir dailūs, bet kaip feraris prie daugiabucio Dainavos rajone.
            Paskutinis taisė CloudmakerLT; 2025.03.18, 16:00.

Comment

Keistas požiūris. Jei kvartale dominuoja vienos stilistikos ir laikmečio pastatai tai tas kvartalas pasmerktas tokiu ir likti per amžių amžius. Jei tokios nuostatos būtų visada laikomasi šiandien centre gyventume medinėse trobose, o gal net urvuose. Gyvenimas nestovi vietoje ir viskas keičiasi. Tam, kad kažkas gimtų naujo kažkas toje vietoje turi numirti, nes taip evoliucionuojam.

Comment

Parašė skyrma Rodyti pranešimą
                Keistas požiūris. Jei kvartale dominuoja vienos stilistikos ir laikmečio pastatai tai tas kvartalas pasmerktas tokiu ir likti per amžių amžius. Jei tokios nuostatos būtų visada laikomasi šiandien centre gyventume medinėse trobose, o gal net urvuose. Gyvenimas nestovi vietoje ir viskas keičiasi. Tam, kad kažkas gimtų naujo kažkas toje vietoje turi numirti, nes taip evoliucionuojam.
                Nekalbu apie šitą konkrečią situaciją, bet amžinas noras išsišokti ir rėkti nepaisant konteksto tikrai nėra vienintelis miestų evoliucionavimo kelias. Tikrai geri projektai atsižvelgia į vietos charakterį, savitumus, o ne tiesiog viską aklai paneigia. Žmonės irgi labiausiai mėgsta tokius miestus ir kvartalus, kurie turi savo charakterį.
                100 minčių – miestai, transportas ir idėjos

Comment

Parašė skyrma Rodyti pranešimą
                  Nesutinku. Tam tikras vientisumas ir minties tąsa (kad ir modernėjant laikmečiui) būtina. Kitaip gaunasi kažkokia individualistinė eklektika, prarandant bet kokį bendrą ryšį. Manau, jog ir naujomis technologijomis statant šiuose tarpukariniuose rajonuose galima rasti sprendimų ne neo-futurizmui ar dekonstruktyvizmui, ar dar kokiam ultra-post-modernui
                  Paskutinis taisė CloudmakerLT; 2025.03.19, 10:33.

Comment

S. Moniuškos g.
                    Click image for larger version

Name:	ssssssssssssssssssssss.jpg
Views:	475
Size:	112,4 kB
ID:	2189988

Comment

Working...
                    X