Šiuo metu ganėtinai baisiai atrodo, nes aplinkui žemių kalnai, statybinės tvoros ir panašiai. Įdomu kaip atrodys kai bus visi aplinka sutvarkyta ir pabaigta iki galo. Gal toks stilius ne taip ir blogai įsipaišys į tą vietą.
Aš prie tų, kurie pasisako už tankesnius rajonus ir mažesnisu sklypus, bet net ir man čia labai smarkiai per tankiai sustatyti namai Atstumai per 2 parkavimo vietų pločius...
Aš prie tų, kurie pasisako už tankesnius rajonus ir mažesnisu sklypus, bet net ir man čia labai smarkiai per tankiai sustatyti namai Atstumai per 2 parkavimo vietų pločius...
Bet čia miestas, net ne pakraštys miesto, čia vienintelė vieta kur dar pateisinu tokius mažus sklypus, vat kai tokius ir mažesnius štampuoja kažkur laukuose tai jau yra nepateisinama.
Bet čia miestas, net ne pakraštys miesto, čia vienintelė vieta kur dar pateisinu tokius mažus sklypus, vat kai tokius ir mažesnius štampuoja kažkur laukuose tai jau yra nepateisinama.
Suprantu, kad žemės prie namo čia išvis nėra. Čia dvibučiai su dideliais balkonais. Sklypo riba turėtų bent 3 metrus eiti nuo namo.
Bet šiaip projektas man patinka, tikrai žymiai įdomesnis nei dauguma dabar vystomų. Vienintelis didžiulis minusas yra pastatų išdėstymas sklype, aplinkos sutvarkymas ir tas parkingas, atrodo lyg tuos pastatus tiesiog išrovė kažkur iš miesto aplinkos ir numetė ant tuščio sklypo.
Pritariu, vis tiek daugiau sklypo nei būtų tarkim kotedžai visai vienas prie kito prisiglaudę. Tiesiog kažkaip labai neįprastai pasirodė, kažks kaip vėliau rašė - lyg išrauti iš kažkur ir sumesti ant sklypo
Čia tas dessau projektas tai yra visiška tragedija. Labai prašovė statytojas. Galėjo dar porą kotedžų įkišt į sklypą Orentuojasi į premium segmentą žiūrint kainas, nenuostabu, kad pirkimai nevyksta, o ir tie "nupirkti" kotedžai jų puslapyje manau yra pritempti
Comment