Čia vienas ir tas pats žmogus. Ne taip supratot.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Netikiu. kad po savaites (22 gruodzio) atidarys sita "nesusipratima", prognozuoju, geriausiu atveju sausio menesi. Geda miesto valdziai, o labiausiai gerb. Juskui. Dabar jau i metalo sandeli "nesa", o kas bus po 10-15 metu, o dar miesto centre. Kiek pataise miesto veida bulvare ir "savivaldybes" aikstei, tiek pat sugadino pastatydami si ziauru statini.
Comment
-
Klaipėdoje ir Šiauliuose žuvo du darbininkai
| 2006 12 13 16:00:09 |
Vienoje Klaipėdos statybos vietoje nukritęs iš aštunto aukšto užsimušė darbininkas, dar vienas darbininkas žuvo Šiauliuose statomame prekybos ir pramogų centre „Saulės miestas“, pranešė Lietuvos radijas.
Pirminiais duomenimis pusamžis vyras, tvarkęs prekybos ir pramogų centro ventiliacijos sistemą iš 15 metrų aukščio įkrito į šachtą. Atvykę medikai jo gyvybės išgelbėti nebegalėjo.
Vyras nuo patirtų sužalojimų mirė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tai jau antra darbininko žūtimi pasibaigusi nelaimė „Saulės mieste“ per pastarąsias dvi savaites.
Lapkričio pabaigoje žuvo 22. vienos Vilniaus statybos bendrovės darbininkas, su žirkliniu keltuvu iš 6 metrų aukščio nukritęs į prekybos centro salę ant eskalatoriaus. Dėl šio nelaimingo atsitikimo Specialiųjų tyrimų tarnyba pradėjo tyrimą, aiškinamasi, ar išdavę leidimus dirbti prekybos centrui nebaigtame statyti „Saulės mieste“ valdininkai nepažeidė įstatymų.Beveik tuo pačiu metu trečiadienį Klaipėdoje įvyko panaši nelaimė. Iš 20-ies aukštų statomo namo iškrito ir mirtinai susižalojo darbininkas. Statybininkas iškrito iš aštunto aukšto.
Pasak vyresniosios darbo inspektorės Romos Vasiliauskienės, nelaimės priežastys kol kas neaiškios. Neatmetama, jog nelaimė galėjos atsitikti dėl stipraus vėjo.
Įvykio vietą apžiūrėjo policijos pareigūnai. Ar buvo pažeisti darbo saugos reikalavimai paaiškės per 20 dienų.
omni.lt
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąReziume tingejusiems skaityti: Jei patys saves nesaugome, kodel keikiame kitus, jog jie mumis nepasirupina...
Comment
-
Vat cia visa nesamone ir kyla is tokio poziurio. Tas nesisaugoja, vadovui dzin, vadovas sako dekis, darbininkas sako ne. Kas cia per vaiku darzelis? Ar cia bandoma zaisti demokratija ten, kur jos neturetu buti. Nesu susipazines su teisiniais reikalais, bet ar ne vadovas/priziuretojas turi atsakyti uz darbus ir savo darbuotojus, ju sauga? Koks dar gali buti atsisakymas is darbuotojo puses, kai yra nustatytos taisykles? Uzsidedi apsaugas ir jokiu ne. Jeigu nedasunta abiem pusems, tada tam reikalui yra istatymai/priziurincios tarnybos. Paskutiniu savaiciu atvejai rodo, kad visi atsijunge.
Comment
-
Parašė Lauris Rodyti pranešimąOficialiai patvirtinta, jog 22 dieną Saulės miestas nebus atidarytas. Tikslesnė data yra tikslinama.
Kas cia tau oficialiai patvirtino?
Gal kur parašyta?...Visa tai kas yra gražu yra gražu...
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimącia ir durnam aisku, kad dar neatidarys nes nemazai dar darbu ten reikia nuveikti
Comment
-
[QUOTE=Fotikas;130759]Vat cia visa nesamone ir kyla is tokio poziurio...
Matai kame nesusipratimas... Tarkim as esu darbu vadovas ir mano pareiga pravesti darbuotojui instruktaza del darbu saugos, jis isklauses pasiraso jog visa ta litanija yra girdejes ir nuo to momento atsako pats uz savo sveikata, beabejo ir aplinkiniu. Tiesa yra kitas niuansas, kitokiame raste darbdavys isipareigoja aprupinti darbininka visomis reikiamomis saugos priemonemis (+aprupinti objekta gesintuvais ir pan.), bet ir vel gryztam prie to pacio... jei tu nesi aprupintas REIKALAUK jbtvmt kad tau duotu ta salma ar ko ten tau reikia...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
pasakysiu biski ne i jusu tema, bet siandien su vienu siaulieciu snekejau, o jis man sako. Va buvau panevezyje lia lia lia lia ir isreze kad panevezys deda i vieta siaulius sako babilonas cool... viskas labai patiko. Ir zmogus mano kad saules miestas toks nebus va jums toks idomus zmogaus pasisakymas kuris i panevezi atvyko po 10 metu pertraukos
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpasakysiu biski ne i jusu tema, bet siandien su vienu siaulieciu snekejau, o jis man sako. Va buvau panevezyje lia lia lia lia ir isreze kad panevezys deda i vieta siaulius sako babilonas cool... viskas labai patiko. Ir zmogus mano kad saules miestas toks nebus va jums toks idomus zmogaus pasisakymas kuris i panevezi atvyko po 10 metu pertraukosW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpasakysiu biski ne i jusu tema, bet siandien su vienu siaulieciu snekejau, o jis man sako. Va buvau panevezyje lia lia lia lia ir isreze kad panevezys deda i vieta siaulius sako babilonas cool... viskas labai patiko. Ir zmogus mano kad saules miestas toks nebus va jums toks idomus zmogaus pasisakymas kuris i panevezi atvyko po 10 metu pertraukos
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpasakysiu biski ne i jusu tema, bet siandien su vienu siaulieciu snekejau, o jis man sako. Va buvau panevezyje lia lia lia lia ir isreze kad panevezys deda i vieta siaulius sako babilonas cool... viskas labai patiko. Ir zmogus mano kad saules miestas toks nebus va jums toks idomus zmogaus pasisakymas kuris i panevezi atvyko po 10 metu pertraukos
Comment
-
Sustabdyti „Saulės mieste“ vykdomi darbai
2006-12-15
Šiauliuose statomame didžiausiame Šiaurės Lietuvoje prekybos ir pramogų komplekse su integruota autobusų stotimi „Saulės miestas“ sustabdyti statybos, montavimo ir apdailos darbai.
Valstybinė darbo inspekcija, atlikusi inspektavimus, nustatė, kad statybvietėje buvo dirbama su techniškai netvarkinga įranga ir įrenginiais, juos valdo neapmokyti darbuotojai, taip pat neįrengtos kolektyvinės apsaugos nuo kritimų iš aukščio priemonės.
Sustabdžius darbus, nebedirba apie 200 darbuotojų iš 40 bendrovių.
Šiuo metu dalinai atidarytame komplekse jau veikia „Rimi Hypermarket“ parduotuvė.
Ankščiau buvo skelbta, kad „E.L.L. Nekilnojamo turto“ plėtojamas kompleksas „Saulės miestas“, į kurį investicijos sieks apie 80 mln. litų, duris turėtų atverti šių metų gruodžio 22 dieną.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment