Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Teko prieš kelias dienas aplankyti šiaulius ir paspoksoti į tą Saulės miesta. Ir vaizdas mano akimis yra tiesiog tragiškas. Labai šlykštus neskoningas, niekaip neišbaigtas, pastatas viduri miesto centras. Labai gaila , kad toks ambicingas (šiauliams) projektas, baigsis visišku "pravalu".

Kelios nuotraukos:

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tikėtis belieka nebent, kad vidus įrengtas bus gerai. O išorė tai tikrai pravalas. Mane labiausiai nervuoja, kad tiek mažai langu.
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Manęs tas pastatas iš išorės nežavi visiškai. Atrodo kaip paprasta dėžutė. Pažiūrėkit kiek langų tėra į gatvę. Nesąmonė. Čia juk miesto centras. Pažiūrėtų į kitą gatvės pusę geriau, kaip gražiai atrodo tie baldų parduotuvių pastatai. Dabar man susižavėjimo tikrai nekelia. Eilinė dėžutė, vienintelis pliusas, kad stotį normalią pagaliau turėsim.
        O paskiau stebimasi kaip žmonių nuomonė apie korupcijos lygį šalyje tokia apgailėtina

+

http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=11463121
        Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.12.09, 11:43.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

vava, susiprotejo, tik po laiko. kogero komisija leidusi eksploatuoti prekybos centrą prieš tai net neapsilanke. ar tik ne del to nelaimingo yvykio susizgribo.

beje, paskutine Ežiuko nuotrauka puikiai parodo koks tai griozdas. aš jau netgi džiaugiuos kad pritrūko pinigų tam 15-aukščiui, jis būtų visiška katastrofa, matytusi iš visų miesto galų.

Comment

Parašė toshas Rodyti pranešimą
            beje, paskutine Ežiuko nuotrauka puikiai parodo koks tai griozdas. aš jau netgi džiaugiuos kad pritrūko pinigų tam 15-aukščiui, jis būtų visiška katastrofa, matytusi iš visų miesto galų.
            Kad griozdas tai sutinku (įsivaizduokit kaip jis atrodys nenaujas, po 5 - 10 metų), bet manau, kad tie 15-a aukštų vaizdą galbūt net būtų šiek tiek pataisę. Visgi tai būtų aukštas stiklinis priestatas, o dabar...........

Dėl to žuvusio darbininko tai vienas delfi straipsnio skaitytojas pasisakė gana taikliai: [T, 2006 12 09 14:02]
            Kam tas tyrimas iš viso reikalingas. Laisva rinka viską sustatys į savo vietas. Jei nepatinka, tai neik.

Comment

Parašė auksellis Rodyti pranešimą
              Kad griozdas tai sutinku (įsivaizduokit kaip jis atrodys nenaujas, po 5 - 10 metų), bet manau, kad tie 15-a aukštų vaizdą galbūt net būtų šiek tiek pataisę. Visgi tai būtų aukštas stiklinis priestatas, o dabar...........
              Pritariu, su stikliniu 15-aukščiu tikrai vaizdas būtų geresnis, dabar nei šis, nei tas.

Comment

O siaube! Net nedrįsau pagalvot, kad jis bus toks baisus . Dar ta geltona spalva atrodo tiesiog apgailėtinai...

Comment

Parašė Stendalis Rodyti pranešimą
                  Prie ko cia "teisines spragos", cia paprasciausias istatymu ir reglamentu pazeidimas, tai turetu tirti STT.
                  O kas jei ne įstatymų spragos? Juk ne pirmą kartą matome kai dar nebaigtame statyti objekte atidaroma parduotuvė.
                  Nuo kada STT tiria statybos reglamentų pažeidimus? STT šiuo atveju susidomėjo nes turi įtarimą, kad už statinio tinkamu naudoti pripažinimą galėjo būti gauta turtinė nauda.

Comment

Parašė auksellis Rodyti pranešimą
                    [/I]
                    na paprieštaraučiau iš tikro . dabar prastai atrodo tik iš arti. o jeigu dar atsirastu 15 aukštų griozdas, jis matytųsi iš toli. pvz. 9-aukštis kitoje gatvės pusėje tikrai nekaip atrodo, o ysivaizduokit beveik 2gubai didesnį šalia. ir fasadų apdaila čia neesminis dalykas.
                    o tam neužaugai manau užtektų dar plius 3-4 aukštų, tai ir pats kompleksas normaliau atrodytų, ir miesto nedarkytų.

Comment

Tos skardos apgailėtinos (pasikartojau) Sandėlis miesto centre

Comment

pz pz. nu netgi visiskam debilui akivaizdu kad tas pastatas NEGRAZUS. tai kas per zmones kurie kure sita pastata ? kaip juos reikia pavadint ?

Comment

Maketas kitaip atrodė (gal net gražiau)

Comment

Pradiniam makete tas bokštas labai gražiai žiūrėjosi, o dabar

Comment

Parašė oxygens Rodyti pranešimą
                              pz pz. nu netgi visiskam debilui akivaizdu kad tas pastatas NEGRAZUS. tai kas per zmones kurie kure sita pastata ? kaip juos reikia pavadint ?
                              išties keistoka, nes projektavo arkitekto Jakubausko kontora, bentjau Šiauliuose pasižyminti gana kokybiškais projektais. jie projektavo ir Vilniaus banką Prisikelimo aikštej, BMS pastatą priešais "Saulės miestą".
                              dėl "S.M." nenusisekimo akivaizdu, kad priežastys ekonomines - kiek buvo ginčų ir skandalų dėl šios statybos, ir ypač dėl autobusų stoties. kuomet usakovas buvo prispaustas pastatyti autobusų stotį, ėmė drastiškai taupyti, taip ir gavosi. aišku projektuotojų irgi nelabai išeina pagirti, nes netgi dauguma "HYPERMAXIMŲ" Vilniuj ir Kaune estetiškiau atrodo.
                              o makete viskas geriau atrodo, ir prekybcentris nera vietisas angaras, bet iš kartono lengviau ir pigiau paklijuoti negu realybej iš gelžbetonio..
                              šiaip rašo kad viduj bus nerealiai gražu, ypač raitytos skylės grindyse
                              Paskutinis taisė toshas; 2006.12.10, 14:07.

Comment

Šįryt slampinėdamas po miestą, su fotoaparatu rankose, prasukau pro pirmąjį didesnį prekybcentrį Panevėzyje - "Maxima", kurį bijau pameluot, bet rodos jau prieš kokius 8-9 metelius pastatė, o gal net ir seniau. Pastebėjimas buvo toks, kad jis gerokai panašus į kątik pastatyta "Saulės miestą", blogąja prasme...

Nuotrauka:

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                  Tikėtis belieka nebent, kad vidus įrengtas bus gerai. O išorė tai tikrai pravalas. Mane labiausiai nervuoja, kad tiek mažai langu.
                                  Ka as galiu pasakyt tai tik tiek kad visi tie akropoliai man slykstesni nei sitas "pravalas" tai cia pc o ne paminklas architekturos :-) ko jus norit?? as ziureciau neutraliai i sita pastataa... o del bokstu, tai galiu pasakyt dundukai ten susede su investicijomis, pirsciojo pirsciojo, statom nestatom statom nestatom, ir nebestate... galejo det stampa siam projektui, ir be jokiu kalbu statom taip kaip yra p[rojekte... tada ir butu veliau tos patalpos uzpildytos ir vaizdas kitas butu buves... na vilkimes kad dar kils tas bokstelis :-) ir tiesa ten tik 1 aukstas...
                                  Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

vava, susiprotejo, tik po laiko. kogero komisija leidusi eksploatuoti prekybos centrą prieš tai net neapsilanke. ar tik ne del to nelaimingo yvykio susizgribo.

Nelaimingas atsitikimas ir leidimas eksplotuoti pastato dali nesusijeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tie DU daugiaauksciai butu buve visai fainas statinys... be to,, siauliu viesbutis "graziau" matosi is visu miesto galu.....
                                    Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

išties keistoka, nes projektavo arkitekto Jakubausko kontora, bentjau Šiauliuose pasižyminti gana kokybiškais projektais. jie projektavo ir Vilniaus banką Prisikelimo aikštej, BMS pastatą priešais "Saulės miestą".
                                      dėl "S.M." nenusisekimo akivaizdu, kad priežastys ekonomines - kiek buvo ginčų ir skandalų dėl šios statybos, ir ypač dėl autobusų stoties. kuomet usakovas buvo prispaustas pastatyti autobusų stotį, ėmė drastiškai taupyti, taip ir gavosi. aišku projektuotojų irgi nelabai išeina pagirti, nes netgi dauguma "HYPERMAXIMŲ" Vilniuj ir Kaune estetiškiau atrodo.
                                      o makete viskas geriau atrodo, ir prekybcentris nera vietisas angaras, bet iš kartono lengviau ir pigiau paklijuoti negu realybej iš gelžbetonio..
                                      šiaip rašo kad viduj bus nerealiai gražu, ypač raitytos skylės grindyse
                                      TAIGI KIEK PINIGU REIKIA PROJEKTO ISVAIZDAI PADARYT!!!!!!!!!!!!!!!!!! visas projektas 53mln litu, o grazuolis kainuotu jauciu dvigubai.... tai apie ka jus cia tauskiat??? koks investuotojas statys pastata del grozio??? atsigaukit...
                                      Paskutinis taisė Mantas; 2006.12.12, 12:24.

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                                        TAIGI KIEK PINIGU REIKIA PROJEKTO ISVAIZDAI PADARYT!!!!!!!!!!!!!!!!!! visas projektas 53mln litu, o grazuolis kainuotu jauciu dvigubai.... tai apie ka jus cia tauskiat??? koks investuotojas statys pastata del grozio??? atsigaukit...
                                        Kad ten net elementaraus grožio nėra.

Comment

grozis kaip grozis, bet as dar netikiu kad ji atidarys 22 ar kuria ten gruodzio

Comment

Working...
                                          X