Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ED99 Rodyti pranešimą
    Bet as vis tiek is dalies kaltinciau skubejima ir man rodos kartai siek tiek pro pirstus buvo ziurima i darbo sauga. Bent man taip aplinkui vaikstant susidare toks ispudis. Yra labai skubama atidaryt ir suspet iki svenciu bet ar verta rizikuot zmoniu givybemis del to..........? Nors sunku pasakyt kaip ten is tikruju buvo.
    Ka jus cia nusisnekat... taigi zmones zusta ne del to kad kazkas ju nepriziurejo... zioplas buvo ir nukrito.. .KAS TAI YRA DARBO SAUGA???? tiesiog priemones... o jei priemones geros tai jau zmogaus kalte... o skubejimas tai tikrai ne priezastis nukrist is 9m aukscio... jie ten nelaksto tas pats dabar kaltint tuos kurie priziuri procesa, kaip ir kaltint keliu saugos inspekcija del avariju kurias sukelia patys vairuotojai...
    ir kai skaitau straipsni juokiuos... "Kas kaltas kad keliuose zusta tiek zmoniu, mes mokame pinigus prieziuros komisijai o jie nieko nedaro" nu gi absurdas... zmones patys kalti del savo poelgiu... o kelio danga jau antriniai dalykai.. taip ir siuo atveju
    Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Parašė batista Rodyti pranešimą
      delfi.lt

čia jau nebejuokinga...
      Kiek atsimenu girdejau kad E.L.L nuodeminga UAB :-) taigi taigi... bet del mirties tai kaip sake kad keltuvas nesustojo... ar klystu???
      Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Kas dėl žuvusiojo: žinoma, žmogaus gaila, tačiau galima pasakyti, jog pats kaltas jei mokosi važiuoti su keltuvu tokioje vietoje... Karta teko vienam gerai i aki užmesti kai zmogelis sugalvojo pasivažinėti nemokėdamas vairuoti ir nuo kolonu priešgaisrinius nuvarvolino ble... Bet nieko nepadarysi... darbininku truksta... imam kas like...
        Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

man atrodo kad ten tuoj bus ne saules miestas o saules kapines
          ATSINAUJINES -DONATAS-O:} O:} O:}

[url]www.blogas.lt//donataslt[/url]

[SIGPIC][/SIGPIC]

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
            Ka jus cia nusisnekat... taigi zmones zusta ne del to kad kazkas ju nepriziurejo... zioplas buvo ir nukrito.. .KAS TAI YRA DARBO SAUGA???? tiesiog priemones... o jei priemones geros tai jau zmogaus kalte... o skubejimas tai tikrai ne priezastis nukrist is 9m aukscio... jie ten nelaksto tas pats dabar kaltint tuos kurie priziuri procesa, kaip ir kaltint keliu saugos inspekcija del avariju kurias sukelia patys vairuotojai...
            ir kai skaitau straipsni juokiuos... "Kas kaltas kad keliuose zusta tiek zmoniu, mes mokame pinigus prieziuros komisijai o jie nieko nedaro" nu gi absurdas... zmones patys kalti del savo poelgiu... o kelio danga jau antriniai dalykai.. taip ir siuo atveju
            Prie ko cia darbininkas, uzsieni tokia statybine imone butu uzdare. Kur matyta virs galvos vyksta statybos, o cia zmones kyla i eskalatorium i "Rimi". Cia zaidimas zmoniu gyvybemis, kad tik greiciau ta lita atsiimtu. Tokios absurdiskos tragikomedijos galimos tik Lietuvoje.

Comment

Parašė Stendalis Rodyti pranešimą
              Prie ko cia darbininkas, uzsieni tokia statybine imone butu uzdare. Kur matyta virs galvos vyksta statybos, o cia zmones kyla i eskalatorium i "Rimi". Cia zaidimas zmoniu gyvybemis, kad tik greiciau ta lita atsiimtu. Tokios absurdiskos tragikomedijos galimos tik Lietuvoje.
              Zinai lietuviskas mastymas.... Lietuvoj blogiausia... kitur lygiai taip pat... kazkas pamoka kelis lt ir vsio.. be to civiliai nezuvo... tai jei nebutu atidarytas rimi, nuo to zmogus gyvas dabar nebutu :-) butu lygiai taip pat nusirites... ir kiek zinau ten keltuvas nuvirto... tai reiskia technika suluzo.... ir siaip statybos ne veltui yra pavojingas darbas... praktiskai per kiekvienas didesnes statybas zusta po viena durneli... vadinamasis krikstas... vos ne 50% pasikriksija....

Comment

o man teko girdeti kad jis buvo girtas

Comment

O rytai tai jau ne užsienis? Šiaip ar taip, nereikia visko taip piešti blogiausiomis spalvomis.
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gerbiamieji, jokiu budu nenoriu sumenkinti Lietuvos kitu valstybiu atzvilgiu, o juolab uzjuodinti projekta, taciau taip organizuoti darba negalima. Tu sakai, Fruityloopsai, kad civiliai nezuvo, tai nieko cia tokio. Cia galejo but tragedija valstybes mastu (jei butu ten zmoniu, kur ikrito). Tiek jus tiek ir as turbut nenoretume atsidurti po krintanciais "autokarais". Kad tokiu nelaimiu ateityje butu isvengta, be abejo reikalngos sankcijos rangovams.

Comment

Gerbiamieji, jokiu budu nenoriu sumenkinti Lietuvos kitu valstybiu atzvilgiu, o juolab uzjuodinti projekta, taciau taip organizuoti darba negalima. Tu sakai, Fruityloopsai, kad civiliai nezuvo, tai nieko cia tokio. Cia galejo but tragedija valstybes mastu (jei butu ten zmoniu, kur ikrito). Tiek jus tiek ir as turbut nenoretume atsidurti po krintanciais "autokarais". Kad tokiu nelaimiu ateityje butu isvengta, be abejo reikalngos sankcijos rangovams.
                      Šimtaprocentinis pritarimas

Comment

Man rodos kas priziuri sauga jau senai papirkti nes dabar statybos nevyktu... reikia gi kazkaip pabaigt statybas... tai ir lauzo istatymus... :-) o del to kad statoma veikiant rimi tai smerkiu...

Comment

Comment

Parašė Euro Rodyti pranešimą
                            Kaip šitai susiję su projektais iš Šiaulių?
                            W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                            Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                            Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Nusiramink. Įvyko nelaimingas atsitikimas. Ką padarysi, bet kartais jų atsitinka. Kas kaltas ir kaip tokių nelaimių išvengti ateityje?
                              Manau čia yra teisinės sistemos spragos. Negalima atidaryti parduotuvės kol objektas nėra priduotas. Bet gal šiuo atveju objektas buvo priduotas dalimis (nežinau ar taip galima), o gal parduotuvė buvo atidaryta neteisėtai? Taigi objektus valstybinė komisija turėtų priiminėti tik pilnai užbaigtus.
                              Užsienyje ar pas mus, nesvarbu kur. Po tokio nelaimingo atsitikimo turėtų būti uždaryta parduotuvė kol nebus baigti statybos darbai.
                              Taip kad tavo pyktis nukreiptas ne ta linkme. Užsakovas (parduotuvės savininkas) rizikuoja savo klientų gyvybėmis atidaręs parduotuvę dar nebaigtame statyti objekte.

Comment

Čia jau man patinka Šiauliuose STT susidomėjo "Rimi" eksploatacijos leidimais
                                Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) turės tirti, ar nepiktnaudžiavo tarnyba komisijos nariai, Šiauliuose leidę eksploatuoti prekybos centrą "Rimi" tebestatomame pastate. Pareigūnai įtaria, kad komisijos nariai, pasirašę aktą dėl pripažinimo tinkamu naudoti statinį, iš tokio savo sprendimo galėjo turėti turtinės ar kitokios asmeninės naudos.

Dėl to žalos galėjo patirti fiziniai asmenys bei valstybė.
                                Reklama

Siekiant tai ištirti, Šiaulių apygardos prokuratūroje liepos 30 dieną buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prokurorai tyrimą atlikti pavedė STT Šiaulių valdybai.

Parduotuvė atidaryta multifunkciniame prekybos centre su integruota autobusų stotimi
                                Mano darbai deviantart'e

Comment

Prie ko cia "teisines spragos", cia paprasciausias istatymu ir reglamentu pazeidimas, tai turetu tirti STT.

Comment

Kai pats praitą savaitgalį lankiausi Rimi, tai man nepatiko vienas dalykas... Kad autobusai stos ir prie pat įėjimo į patį PC. Labai durnai atrodys, žmonės eina į parduotuvę, o šalia kiti laukia/lipa iš autobusų... Galėjo ir toliau padaryti tą dalį kur po įėjimo į PC stogu yra... O dabar nei šis nei tas.
                                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Na ka.. galiu pasakyt, kad pro tas ale statybas praeinu kiekviena diena... ir dabar jau aisku kas ir kaip ten bus. Tik vat faktas, kad maketas realybes neatitinka aneiperkur nebus daugiaukscio, ir forma pastato kitokia, ir eismas prie Saules miesto bus ne toks kaip parodyta popieriniam makete.. nzn kodel cia taip daroma ir ar galima taip daryt, jei projektas buna priimtas butent toks, o vietoj jo pastatomas kitoks.. aisq.. nurasomos labai grazios pinigu sumos (gi pastato pastatyta maziau) pikta man. beje turiu tokiu ziniu, kad uz tuos pinigus kuriuos "kazkas" ysides y kisene butu galima pastatyt du daugiaaukscius gyvenamuosius namus salia
                                      Paskutinis taisė Drag4s; 2006.12.08, 21:54.
                                      LKA

Comment

Parašė Drag4s Rodyti pranešimą
                                        Na ka.. galiu pasakyt, kad pro tas ale statybas praeinu kiekviena diena... ir dabar jau aisku kas ir kaip ten bus. Tik vat faktas, kad maketas realybes neatitinka aneiperkur nebus daugiaukscio, ir forma pastato kitokia, ir eismas prie Saules miesto bus ne toks kaip parodyta popieriniam makete.. nzn kodel cia taip daroma ir ar galima taip daryt, jei projektas buna priimtas butent toks, o vietoj jo pastatomas kitoks.. aisq.. nurasomos labai grazios pinigu sumos (gi pastato pastatyta maziau) pikta man. beje turiu tokiu ziniu, kad uz tuos pinigus kuriuos "kazkas" ysides y kisene butu galima pastatyt du daugiaaukscius gyvenamuosius namus salia
                                        Manęs tas pastatas iš išorės nežavi visiškai. Atrodo kaip paprasta dėžutė. Pažiūrėkit kiek langų tėra į gatvę. Nesąmonė. Čia juk miesto centras. Pažiūrėtų į kitą gatvės pusę geriau, kaip gražiai atrodo tie baldų parduotuvių pastatai. Dabar man susižavėjimo tikrai nekelia. Eilinė dėžutė, vienintelis pliusas, kad stotį normalią pagaliau turėsim.
                                        Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                          Manęs tas pastatas iš išorės nežavi visiškai. Atrodo kaip paprasta dėžutė. Pažiūrėkit kiek langų tėra į gatvę. Nesąmonė. Čia juk miesto centras. Pažiūrėtų į kitą gatvės pusę geriau, kaip gražiai atrodo tie baldų parduotuvių pastatai. Dabar man susižavėjimo tikrai nekelia. Eilinė dėžutė, vienintelis pliusas, kad stotį normalią pagaliau turėsim.
                                          pats pastatas kaip sandelys. tikrai labai negrazu. tas daugiaaukstis dar butu kazkiek atgaivines ta pastata, o dabar tai visai... ir nemanau kad jis susilauks labai didelio demesio (tikiuos, kad klystu), prie tokiu PC dazniausiai reikia erviu atu.aiksteliu.. o ne sklepu. Kazin ar aikstele ant stogo yrenge ar ir cia "pataupe"?
                                          LKA

Comment

Working...
                                          X