Vilniaus bažnyčios truputį kitokiu nei įprasta kampu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus bažnyčios
Collapse
X
-
Nuotrauka buvau talpinęs efoto.lt ir facebook. Taip pat buvo kažkokiame Vilniaus tinklalapyje įdėta. Dėl kampo - dažniausiai bent man matomas vaizdas yra šv. Onos ir Bernardinų bažnyčios, o ne į kitą pusęParašė spirit Rodyti pranešimąLabai matyta nuotrauka ar tiesiog kampas.
Comment
-
Šito forumo nariai yra matę daugiau neįprastų Vilniaus kampų negu kad kitur internete. Tikrai čia jau nemažai kartų buvo rodytos nuotraukos pro šitą palėpės langą užtai ir norėtus kad tavo nuotraukoje būtų kažkas įdomesnio kaip vakarinis dangus ar sniegas..
Mano senos nuotraukos iš ten pat.
Comment
-
Bet konkurse tokia nuotrauka gal nedalyvavoParašė taimis Rodyti pranešimąŠito forumo nariai yra matę daugiau neįprastų Vilniaus kampų negu kad kitur internete. Tikrai čia jau nemažai kartų buvo rodytos nuotraukos pro šitą palėpės langą užtai ir norėtus kad tavo nuotraukoje būtų kažkas įdomesnio kaip vakarinis dangus ar sniegas..
Mano senos nuotraukos iš ten pat.Paskutinis taisė Tfmachine; 2014.02.09, 12:27.
Comment
-
Parašė Tfmachine Rodyti pranešimąBet konkurse tokia nuotrauka gal nedalyvavo______________
The Division Bell
Comment
-
O męs pabandysim, surizikuosimParašė enigma Rodyti pranešimąTai kad su tokia ir dalyvauti neverta.
Comment
-
Graži nuotrauka. Bet tai ką dabar, surinkim visas panašias nuotraukas, kada nors įdėtas į forumą? Čia gi konkursas, nepatinka - nebalsuoji, kokios problemos?Parašė Depeche Rodyti pranešimąAtvaizdas
Sp nuotrauka, iš jau nebepildomos puikios buvusios jo temos
Comment
-
Parašė Tfmachine Rodyti pranešimąGraži nuotrauka. Bet tai ką dabar, surinkim visas panašias nuotraukas, kada nors įdėtas į forumą? Čia gi konkursas, nepatinka - nebalsuoji, kokios problemos?DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Originalumo trūktų jei pvz. nuo Pilies kalno fotografavęs būčiau. Na man šiaip šita patinka, kitam konkursui kitą panaudosiu. Nesitikėjau tokios kritikos aštrios. Žmonės visokių jūrų prideda ir nieko, o čia regis pasaulio pabaiga.Parašė Depeche Rodyti pranešimąProblemų nėra, nuotraukai tik orginalumo trūksta, mačiau geresnių turi
Comment
-
Parašė Tfmachine Rodyti pranešimąOriginalumo trūktų jei pvz. nuo Pilies kalno fotografavęs būčiau. Na man šiaip šita patinka, kitam konkursui kitą panaudosiu. Nesitikėjau tokios kritikos aštrios. Žmonės visokių jūrų prideda ir nieko, o čia regis pasaulio pabaiga.
Comment
-
Suprantu. Tiesiog nemačiau forume, kad yra tiek nuotraukų iš šitos vietos ir tokio kampo Bet tai gal dabar palikim kaip yra. Kitą kartą bandysim pateikt kažką gudresnioParašė spirit Rodyti pranešimąNe pasaulio pabaiga, bet jei tu iš tos pačios vietos būtum fotografavęs kitokiu kampu, tai būtų buvę daug geriau.
Comment
Comment