Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Patriotinė
Collapse
X
-
Panaudosiu šią nuotrauką kaip šio FB puslapio viršelį. Parašiau Audriui asmeninę žinutę, bet jo nėra online, o šiandien V16, visgi proga, norisi šitokiu būdu ją pažymėti ir nežinau, kada galiu jo tikėtis prisijungus. Todėl nelauksiu. Apraše pridėsiu man žinomą autorystės info. Jei autoriui nepatiks, nuotrauką pašalinsiu jam apie tai pranešus.
Tai sakau, kad paskui nelikčiau nusikaltėliu, kuris "pasisavino" svetimą darbą.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPanaudosiu šią nuotrauką kaip šio FB puslapio viršelį. Parašiau Audriui asmeninę žinutę, bet jo nėra online, o šiandien V16, visgi proga, norisi šitokiu būdu ją pažymėti ir nežinau, kada galiu jo tikėtis prisijungus. Todėl nelauksiu. Apraše pridėsiu man žinomą autorystės info. Jei autoriui nepatiks, nuotrauką pašalinsiu jam apie tai pranešus.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPanaudosiu šią nuotrauką kaip šio FB puslapio viršelį. Parašiau Audriui asmeninę žinutę, bet jo nėra online, o šiandien V16, visgi proga, norisi šitokiu būdu ją pažymėti ir nežinau, kada galiu jo tikėtis prisijungus. Todėl nelauksiu. Apraše pridėsiu man žinomą autorystės info. Jei autoriui nepatiks, nuotrauką pašalinsiu jam apie tai pranešus.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKoks susireikšmines
Parašė Audrius Rodyti pranešimąViskas gerai, naudok
Comment
Comment