Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ne tik benzino kolonėlė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

naktį tikrai žymiai geriau šita vieta atrodo, jaučiasi, kad į miestą įvažiuoji po ilgų kilometrų tamsioje automagistralėje

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
      naktį tikrai žymiai geriau šita vieta atrodo, jaučiasi, kad į miestą įvažiuoji po ilgų kilometrų tamsioje automagistralėje
      O dieną kaip jaučiasi? Šiaip čia iš IX forto, o ne automagistralės fotografuota.

Comment

nuotraukos kompozicija tikrai gera taigi, rašau stiprų 8
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

na man naktinis šios vietos vaizdas įspūdingesnis ir tiek

Comment

O man kažkaip šitos vietos vaizdelis asocijuojasi su "socializmo statybos baigėsi, komunizmo taip ir neprasidėjo"... Maždaug taip ).

Comment

Parašė lietus Rodyti pranešimą
              O man kažkaip šitos vietos vaizdelis asocijuojasi su "socializmo statybos baigėsi, komunizmo taip ir neprasidėjo"... Maždaug taip ).
              Šiaip Šilainių statybos periodas buvo nuo 1980 iki 1990 metų, po kol žlugo sovietų sąjunga. Įdomu, ką turite omeny, sakydamas "komunizmo statybos"?

Comment

komunizmo tiesiog, kad jos turėjo eiti po socializmo ))), paprasčiausiai po panašiomis nuotraukomis būdavo straipsnis kiek kvadratinių metrų atiduota. Tai šita nuotrauka tarsi toliau va ten jau atiduoti tie kvadratiniai metrai, kaip ir užbaigta statyba, o va čia arčiau kelio dar laukia vietos naujoms statyboms.

Comment

Parašė lietus Rodyti pranešimą
                  komunizmo tiesiog, kad jos turėjo eiti po socializmo ))), paprasčiausiai po panašiomis nuotraukomis būdavo straipsnis kiek kvadratinių metrų atiduota. Tai šita nuotrauka tarsi toliau va ten jau atiduoti tie kvadratiniai metrai, kaip ir užbaigta statyba, o va čia arčiau kelio dar laukia vietos naujoms statyboms.
                  Supratau, bet nuotraukoje galima įžvelgti jau ir nepriklausomos Lietuvos laikais atsiradusių dalykų.

Comment

Nuotrauka gera, bet pavadinimas šiaip sau.

Comment

/\ jau paleido iš kalejimo?

o del fotkes tvirta devinke duodu nuo saves...
                      Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                      Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Working...
                      X