Sekmadienio rytas autobusų stotyje...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
DeLijn
Collapse
X
-
Nikai, nežinau kodėl, bet tavo nuotraukas žiūrint susidaro įspūdis, kad tau kažkaip nesiseka fotografuot. Lyg ir teorines visas žinias turi, lyg ir įrangą neblogą ir šiaip fotografuoji daug ir dažnai, bet tavo rezultatai vistiek kažkokie mėgėjiški gaunasi. Kad ir ši nuotrauka - na niekuo nekabina, visiškai. Pamatei ir pamiršai.
Arba tu turi labai savotišką fotografijos grožio supratimą
P.S. Čia tik mano nuomonė, kad ir kaip ten būtų, man pačiam iki tavo lygio dar labai toli, tad ir kritikuot ne baisiai didelę teisę turiu
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNikai, nežinau kodėl, bet tavo nuotraukas žiūrint susidaro įspūdis, kad tau kažkaip nesiseka fotografuot. Lyg ir teorines visas žinias turi, lyg ir įrangą neblogą ir šiaip fotografuoji daug ir dažnai, bet tavo rezultatai vistiek kažkokie mėgėjiški gaunasi. Kad ir ši nuotrauka - na niekuo nekabina, visiškai. Pamatei ir pamiršai.
Arba tu turi labai savotišką fotografijos grožio supratimą
P.S. Čia tik mano nuomonė, kad ir kaip ten būtų, man pačiam iki tavo lygio dar labai toli, tad ir kritikuot ne baisiai didelę teisę turiu
Comment
-
taip, kartais irgi nesupranto Niko nuotraukų, tačiau tikiuosi, kad būtent jo naujametinis kadras papuoš mėnesiui šio tinklapio viršųPaskutinis taisė [sp]; 2011.02.09, 14:08.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSakyčiau, kartais Niko darbuose pastebima mano fotografijų įtaka______________
The Division Bell
Comment
-
Spėju, kad mūza apleido, nes širdies reikaluose pradėjo nesisekti... O meilė dažnai griauna viską.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment