Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rygos katedroje
Collapse
X
-
Tai jau tikraiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKažkaip ne į temą, man atrodo...
Man atrodo, kad stačiatikių pagrindiniai maldos namai vadinasi Soboras, ir tik katalikų bei protestantų — Katedra. Labai klystu?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPavadinimas.
Man atrodo, kad stačiatikių pagrindiniai maldos namai vadinasi Soboras, ir tik katalikų bei protestantų — Katedra. Labai klystu?
Comment
-
kiek aukso dievo tarnai atime is tautos...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
pro langa einancius spindulius galejai koncetruoti is kito kampo fotkindamas, butu efektas, nes dabar kazkaip nera atskaitos tasko nera kur ziureti, nes viskas nesueina.
Be to pavadinimas irgi netikes: geriau butum vadines Rygos Soboru ar Rygos sventove...,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą
Kiek žinau Domo katedra atrodo kitaip ir ji yra liuteroniška, o šioje nuotraukoje labiau panašu į pravoslavų soborą.
Comment
-
Parašė Sovijus Rodyti pranešimąAr čia tikrai tikslus pavadinimas?
Kiek žinau Domo katedra atrodo kitaip ir ji yra liuteroniška, o šioje nuotraukoje labiau panašu į pravoslavų soborą.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Sovijus Rodyti pranešimąNepaminėjau dar Rygos katalikų šv. Jokūbo katedros.
Bet kad soborai būtų vadinami katedromis pirmą kartą girdžiu.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment