Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nyc ii

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nyc ii

www.a-d.t
    www.fotoperlas.lt
    23
    10
    21,74%
    5
    9
    21,74%
    5
    8
    8,70%
    2
    7
    17,39%
    4
    6
    21,74%
    5
    5
    8,70%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    www.a-d.lt - architektūra ir dizainas

Nygård hehe

Comment

Tadas akivaizdziai reklaminiais sumetimais cia stukso. O vaizdeliai tam, kad imituoti dalyvavima portale. Tie visi pasikartojantys www kaip koks brukalas, spam'as el. paste. Ar ne per daug, Cerniauskai? Ar neatsitiks atvirkstine reakcija nei tikiesi?

Comment

/\ užtenka jau tų nuodų. Nebegaliu, kur tavo vardas, ten tikėkis pilamu srutų. Tegul reklamuojasi, kažkam skauda nuo to???
        Miestai.net Fb

Comment

Irma, cia ne skausmo klausimas (keistas jusu klausimas), o diskonforto. Zinoma, lai reklamuojasi (nes tikriausiai tai pirminis tikslas sio), taciau reik nepamirsti apie saika. Jum Irma gal ir malonus tie besaikiai internetiniai 'pasiulymai' (liaudyje dar vadinami - reklamcikai), man - nelabai. O pastaba su tuo ir susijus.
          Veikiau jau atvirksciai: mano pastangos tam, jog jum, Irma, nepiltu tu srutu ant galvos, o ne taip kaip jus supratote.

Comment

Ernestai, aš čia tam, kad dėčiau foto, o tie www yra copyright'as, kurį taip pat naudoja daugėlis.

Tad siūlau skirti daugiau dėmesio gyvenime svarbesniems dalykams ir nedaryti kriminalo ten kur jo nėra.

Comment

Copyright'as suprantamas. Tik keista, jog kitam, mum abiem gerai zinomam tinklalapyje, kuriame irgi dedi fotografijas, nedeni nei copyright'u nei juolabiau dar papildomai prirasai tris (pasikartojancias) www reklamines eilutes po darbu. Negi manai, jog sis portalas prastesnis?
              Beje, aciu uz pasiulyma - pasinaudosiu.

Comment

www.a-d.lt = "Sorry, the page you were looking for cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
                  www.a-d.lt = "Sorry, the page you were looking for cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."
                  Veikia tas puslapis. Tik pas Tadą blogai adresas užrašytas.

Comment

Tai, Ernestai, lieka tik pasidžiaugti, jog čia tos reklamos mažiau ir vadinkime tai pagarba šiam puslapiui

Comment

Parašė Tadas Cern Rodyti pranešimą
                      Tai, Ernestai, lieka tik pasidžiaugti, jog čia tos reklamos mažiau ir vadinkime tai pagarba šiam puslapiui
                      Bijau, Tadai, jog ne taip supratot mane. Viskas atvirksciai.

Comment

Working...
                      X