Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žaislinis Gedimino Kalnas
Collapse
X
-
Žaislinis Gedimino Kalnas
19100,00%0915,79%3821,05%475,26%1626,32%5515,79%3410,53%230,00%020,00%015,26%1www.a-d.lt - architektūra ir dizainasŽymos: Joks
-
Pagal pavadinimą visiškai ne to tikėjausi...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Tadas Cern Rodyti pranešimąNepažystamas man jausmas "ne to tikėjausi".
a) žaislinis — nieko aš nei žaislinio, nei vaikiško nepastebėjau. Net tas žmogus fotografui po kojomis neprimena Alavinio kareivėlio iš H. K. Anderseno pasakos, tai tiesiog nuotrauka iš aukštai.
b) Gedimino pilis — tai kad nuotraukoje pačios pilies visiškai nėra, yra tik kalno sienos fragmentas ir nuokalnė, kuri atrodo tarsi skardis ir tiek.
Aš pats tikėjausi pamatyti arba Gedimino pilies modelį (žaislą), arba pačią visą Gedimino pilį, nufotografuota arba iš aukštai (kaip tai padarė forumietis propeleris) arba iš labai toli.
Na šiaip pati nuotrauka nėra bloga, nu bet pavadinimas viską sujaukia. Palinkėčiau kitą kartą atsargiau parinkti pavadinimus, vengti nuvalkiotų žodžių (tokių kaip 'vasara', 'žiema', 'gamta', 'gražu' ir t.t.).I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNu pabandysiu paaiškinti:
a) žaislinis — nieko aš nei žaislinio, nei vaikiško nepastebėjau. Net tas žmogus fotografui po kojomis neprimena Alavinio kareivėlio iš H. K. Anderseno pasakos, tai tiesiog nuotrauka iš aukštai.
b) Gedimino pilis — tai kad nuotraukoje pačios pilies visiškai nėra, yra tik kalno sienos fragmentas ir nuokalnė, kuri atrodo tarsi skardis ir tiek.
Aš pats tikėjausi pamatyti arba Gedimino pilies modelį (žaislą), arba pačią visą Gedimino pilį, nufotografuota arba iš aukštai (kaip tai padarė forumietis propeleris) arba iš labai toli.
Na šiaip pati nuotrauka nėra bloga, nu bet pavadinimas viską sujaukia. Palinkėčiau kitą kartą atsargiau parinkti pavadinimus, vengti nuvalkiotų žodžių (tokių kaip 'vasara', 'žiema', 'gamta', 'gražu' ir t.t.).
b) Pavadinime nėra žodžio "pilis". Yra žodis "kalnas". Jis čia ir matosi
c) ačiū už nevartotinų žodžių žodynėli.
Ir nuo saves noriu pasakyti, jei perskaitęs pavadinimą susikuri vaizdelį galvoje tai gal nebėra ir tikslo eiti vidun? Gal pakaktų tik pavadinimų konkursowww.a-d.lt - architektūra ir dizainas
Comment
-
Parašė Tadas Cern Rodyti pranešimąa)Žaislinis nes fotografuota su Tilt-Shift. Jei efektas nepavyko ar yra nesuvokiamas tai gal ir mano klaida.
Ir nuo saves noriu pasakyti, jei perskaitęs pavadinimą susikuri vaizdelį galvoje tai gal nebėra ir tikslo eiti vidun? Gal pakaktų tik pavadinimų konkurso
Comment
-
Parašė Tadas Cern Rodyti pranešimąa)Žaislinis nes fotografuota su Tilt-Shift. Jei efektas nepavyko ar yra nesuvokiamas tai gal ir mano klaida.
Ir nuo saves noriu pasakyti, jei perskaitęs pavadinimą susikuri vaizdelį galvoje tai gal nebėra ir tikslo eiti vidun? Gal pakaktų tik pavadinimų konkurso
Comment
-
Parašė Tadas Cern Rodyti pranešimąjei perskaitęs pavadinimą susikuri vaizdelį galvoje tai gal nebėra ir tikslo eiti vidun? Gal pakaktų tik pavadinimų konkurso
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPritariu. Pavadinimą visi labai tiesiogiai priima. Perskaito ir tikisi pamatyti tai, kas pavadinime parašyta. Jei foto turinys to neatitinka, iškart nusiviliama...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment