1.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ruduo parke ( arba be pavadinimo) 2009
Collapse
X
-
Šlamštas, o ne foto. Idėja graži, vieta gera, bet žinai ko trūksta? Daugiau medžių, jei ruduo, reikėjo pabandyt daugiau sodo aprėpti (dešiniau). O šiaip tai nieko ypatingo - ta rudeniška dargana pigina vaizdą, apšvietimo trūksta. Skiriu 7, nes patiko mintis ir kadruotė.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.26, 19:57.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
oooo super galvojau kur čia Raeliui istorijos pamokėlę pravesti bet tiek to matau, kad jis nepataisomasArchitektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
-
Parašė xxl Rodyti pranešimąoooo super galvojau kur čia Raeliui istorijos pamokėlę pravesti bet tiek to matau, kad jis nepataisomasParašė tivoli Rodyti pranešimąNa nuotrauka "griūva" kaip reikalas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTu čia dėl ko? Kad pavadino parku, nors čia yra Miesto sodas? Žinoma, man būtų labiau patikęs kadras paėjus šiek tiek tolyn - prie gynybinių įtvirtinimų šalia to stiklainio.
O man šitas kažkodėl patiko
Na, o dėl kreivumo tai tokia ir mintis yra. Be to medžių specialai neprėpiau, nors aišku galėjau. Pagaliau su oro dargana, ką gi oro nepasirinksi.
O su tokiais pasakymais kaip ,,šlamštas, o ne foto" tai trupūtį delikačiau. Kažkodėl aš tokiais palyginimais nesižarstau....,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąO su tokiais pasakymais kaip ,,šlamštas, o ne foto" tai trupūtį delikačiau. Kažkodėl aš tokiais palyginimais nesižarstau....www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ O tie 3 praeiviai fotografijoje irgi planuoti?,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
Comment