Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

bėgti nuo savęs.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

bėgti nuo savęs.

23
    10
    13,04%
    3
    9
    13,04%
    3
    8
    8,70%
    2
    7
    26,09%
    6
    6
    17,39%
    4
    5
    8,70%
    2
    4
    8,70%
    2
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    4,35%
    1
    kasalotas.com

Man atrodo jis bėga, nes nenori fotografuotis

Comment

Kažkoks atsitiktinai padarytas kadras, kurio, neva autoriaus, dar didesnis padarkymas jau yra kūrinio sukūrimas Šiaip būtų labiau vykęs vaizdas, jei žmogus būtų labiau pritrauktas, vaizdas sufokusuotas, o kontūrai ne tokie rėžiantys akį Rašyčiau 4, bet duodu 6 (dėl asmeninių pažinčių )
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
        Kažkoks atsitiktinai padarytas kadras, kurio, neva autoriaus, dar didesnis padarkymas jau yra kūrinio sukūrimas Šiaip būtų labiau vykęs vaizdas, jei žmogus būtų labiau pritrauktas, vaizdas sufokusuotas, o kontūrai ne tokie rėžiantys akį Rašyčiau 4, bet duodu 6 (dėl asmeninių pažinčių )
        Na žmogeli, jei tu galvoji, kad tai atsitiktinis kadras, tai reiškiasi nematei mano darbų. Matai, kad tas žmogelis nėra vienas pagrindinių fotografijos akcentų, ir jei nebūtų kitų dalių, šešėlio, atspindžio, fotografija netektų tam tikros minties? Padarkymas? Kurioje vietoje čia kažkas sudarkyta?
        kasalotas.com

Comment

Parašė kašalotas Rodyti pranešimą
          Na žmogeli, jei tu galvoji, kad tai atsitiktinis kadras, tai reiškiasi nematei mano darbų. Matai, kad tas žmogelis nėra vienas pagrindinių fotografijos akcentų, ir jei nebūtų kitų dalių, šešėlio, atspindžio, fotografija netektų tam tikros minties? Padarkymas? Kurioje vietoje čia kažkas sudarkyta?
          o ką tie šešėliai?
          mano pirma mintis: per daug tamsių zonų. Juolab, kad pavadinimas veda į žmogų.

ir dar, kad turi gerų nuotraukų, nereiškia, kad bet koks kadras išeina geras ir apskritai, kiek čia skaitinėjų forumą tamsta nėra užkritęs man kad būtų kiek geresnis fotografas nei kiti.
          Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
            o ką tie šešėliai?
            mano pirma mintis: per daug tamsių zonų. Juolab, kad pavadinimas veda į žmogų.

ir dar, kad turi gerų nuotraukų, nereiškia, kad bet koks kadras išeina geras ir apskritai, kiek čia skaitinėjų forumą tamsta nėra užkritęs man kad būtų kiek geresnis fotografas nei kiti.
            Ne tiesiog, vadinti "atsitiktiniais kadrais" ir galvoti, kad nežinau ką darau, yra bloga nuomonė, taigi ją paneigiau. O dėl fotografijų forume, aš jų čia nededu, ir nesakau, kad šedevrus fotografuoju, bet norėjau pasakyti, kad ši nuotrauka nėra viena fotografuota šiuo rakursu.
            kasalotas.com

Comment

Working...
            X