Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
bėgti nuo savęs.
Collapse
X
-
Kažkoks atsitiktinai padarytas kadras, kurio, neva autoriaus, dar didesnis padarkymas jau yra kūrinio sukūrimas Šiaip būtų labiau vykęs vaizdas, jei žmogus būtų labiau pritrauktas, vaizdas sufokusuotas, o kontūrai ne tokie rėžiantys akį Rašyčiau 4, bet duodu 6 (dėl asmeninių pažinčių )www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKažkoks atsitiktinai padarytas kadras, kurio, neva autoriaus, dar didesnis padarkymas jau yra kūrinio sukūrimas Šiaip būtų labiau vykęs vaizdas, jei žmogus būtų labiau pritrauktas, vaizdas sufokusuotas, o kontūrai ne tokie rėžiantys akį Rašyčiau 4, bet duodu 6 (dėl asmeninių pažinčių )
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąNa žmogeli, jei tu galvoji, kad tai atsitiktinis kadras, tai reiškiasi nematei mano darbų. Matai, kad tas žmogelis nėra vienas pagrindinių fotografijos akcentų, ir jei nebūtų kitų dalių, šešėlio, atspindžio, fotografija netektų tam tikros minties? Padarkymas? Kurioje vietoje čia kažkas sudarkyta?
mano pirma mintis: per daug tamsių zonų. Juolab, kad pavadinimas veda į žmogų.
ir dar, kad turi gerų nuotraukų, nereiškia, kad bet koks kadras išeina geras ir apskritai, kiek čia skaitinėjų forumą tamsta nėra užkritęs man kad būtų kiek geresnis fotografas nei kiti.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąo ką tie šešėliai?
mano pirma mintis: per daug tamsių zonų. Juolab, kad pavadinimas veda į žmogų.
ir dar, kad turi gerų nuotraukų, nereiškia, kad bet koks kadras išeina geras ir apskritai, kiek čia skaitinėjų forumą tamsta nėra užkritęs man kad būtų kiek geresnis fotografas nei kiti.
Comment
Comment