Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nakties žiburiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nakties žiburiai

29
    10
    62,07%
    18
    9
    27,59%
    8
    8
    3,45%
    1
    7
    0,00%
    0
    6
    6,90%
    2
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Gražu, bet aš nežinau ar galima dėl tą pačią nuotrauką dviejuose mėnesio konkursuose
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Man asmeniskai nuostabi nuotrauka. GRAZU!!!

Comment

Oho!!! 10

Comment

Jei negalima i abu konkursus tai prasau istrinti sia nuotrauka is konkurso "tamsa".

Comment

Atsiprašau, bet kas čia per migracijos ? Aš vertinau nuotrauka galvoje turėdamas temą 'tamsa', o ne 'miesto nuotrauka'. Tad dabar mano duotas balas nėra adėkvatus. Nesamonė.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

/\ Kokios dar migracijos? Ši tema sukurta atskirai (konkurse "Tamsa" ši nuotrauka taip pat vis dar yra), taigi ir šį šešetą skyrei būtent miesto konkurse esančiai nuotraukai.

Comment

Hmm. Tada atsiprašau, nes tikrai neprisimenų, kad bučiau balsavęs už šią nuotrauką miesto konkurse. Mano pasipyktinimas tikrai nevietoje.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

koks miestas cia?
                  KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                    koks miestas cia?
                    Kusadasis

Comment

Working...
                    X